Paparan Penuh Blog Dengan Valentine Red

Wednesday, December 25, 2013

Paparan Penuh Blog Dengan Valentine Red

Macam inilah rupanya blog Mia bila di scroll dari atas ke bawah. Bila dah tukar warna Valentine Red, nampak masih lagi matching dengan header blog ini. Masih lagi dalam tema yang sama.


Oh ya... Mia buat printscreen paparan penuh blog ini dengan menggunakan Awesome Screenshot. Boleh ikut tutorial di SINI bagi yang ingin mencuba aplikasi ini.

masih maintain template blog yang lama....

42 comments:

  1. Canggihnye nama dia, Valentine Red... haha :)

    ReplyDelete
  2. Nice, nama colour pun romantica de amor lagik... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal.... ala2 romantik gitu.... hehehe...

      Delete
  3. thanks for the info pasal screenshot penuh.dari dulu tercari2x. . sejuk mata tengok blog ni dengan warna tema yg cantik valentine red.

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum..kak mia,

    wahh.. kak mia matching sangat nama pun "valentine red" ingatkan "valentine day" tadi. buat kaget aje...heheh

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... haah.. kak mia kan memang suka yang macam ni... hehehe..

      Delete
  5. bleh la cuba tutorial nanti..thanks sharing kak :)

    ReplyDelete
  6. blh try guna Awesome Screenshot...nice sharing...cantik blog

    ReplyDelete
  7. cantikkkkk! hehe
    ni yg rasa mcm nak tukar warna blog jugak ni. hehe

    ReplyDelete
  8. bersinar betul kaler purple blog kak mia ni! haha

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.