Pencarian Bloglist By Azyan & Raihana Ramle

Saturday, December 28, 2013

Pencarian Bloglist By Azyan & Raihana Ramle


Assalammualaikum w.b.t

Hai semua.. Ha, tak pena-pena yan nak anjurkan GA,kan? So, buat pertama kalinya yan pun menganjurkan GA ni untuk awak-awak-awak semua.. Syaratnya senang je, cuma ikut steps yang telah yan tetapkan ni yea.. Dan ada yang special tau.. Bagi top referral akan dapat hadiah misteri khas dari yan.. Oh, sebelum terlupa, GA ni anjuran bersama yan dan adik yan.. So, hadiah misteri utk top refferal ada 2 lah yea.. ^_^ Jom ikot syaratnya :)



Klik banner untuk join

Syarat-syaratnya :

1. Follow SINI dan SINI dan SINI

2. 

3.  (*mintak klik like dan taip 'Gud Luck yan')

4. please klik ni sampai habis loading yea  (*psst..jgn tipu yea.. nanti yan cek satu-persatu) 

**Semua diatas adalah wajib yea..

GA ini akan berlangsung selama 10 hari sebab 5hb yan dah masuk kelas balik,so takot bz.. Hehe..so,jom joinkan diri anda..

join.. jangan tak join....

21 comments:

  1. SELAMAT BERSEGMEN ^_^ BLOGLIST BLOGLIST !HEHE

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan selamat pagi Isnin...Selamat Bersegmen Kak Mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana..... thanks ya..

      p/s: uikkkk.. hari ni hari sabtu la....

      Delete
  3. selamat bersegmen kak mia..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  4. terima kasih sudi join kak mia..
    gud luck :)

    ReplyDelete
  5. salam.. ada sedikit pembetulan bagi syarat yang ketiga tu.. diminta supaya para peserta dpt melengkapkan ia dengan pergi ke link yang yan sertakan.. terima kasih dan yan menyusun 10 jari diatas kecuaian ini..
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1432493853645862&set=a.1432493830312531.1073741832.1430604747168106&type=3&theater

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.