Pengumuman Pemenang Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Thursday, December 5, 2013

Pengumuman Pemenang Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda


Semalam petang, Mia telah terima keputusan cabutan bertuah oleh OceanLife2u.com. Antara gambar semasa sesi cabutan bertuah ada di SINI.

Sebanyak 218 penyertaan Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda diterima dan hanya 216 penyertaan sahaja yang layak untuk masuk cabutan bertuah. 2 lagi penyertaan tidak diterima kerana entri penyertaan telah dibuang. Senarai nombor peserta terkini ada di SINI.

Dengan ini Mia ingin mengumumkan 25 orang pemenang yang bertuah ialah...


 Pemenang Tempat Pertama
RM 150 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197

Pemenang Tempat Kedua
RM 100 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197

Pemenang Tempat Ketiga
RM 50 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197



Pemenang Tempat Ke 4 sehingga 25
1 kotak Ephyra (10 sachets) bernilai RM 68 untuk setiap seorang





Wow! Nombor dah naik.. Tahniah kepada semua pemenang yang bertuah ini. Kepada yang bertuah ini, jangan lupa tuntut hadiah ya...

Tuntutan Hadiah Bagi Pemenang Tempat 1 sehingga 3
Sila berikan butiran berikut ke inbox fanpage Mialiana.com
  1. No. Peserta :
  2. URL Entri Penyertaan :
  3. Hadiah Yang Diterima :
  4. Nama Penuh :
  5. Alamat Penuh :
  6. Nombor Handphone :
  7. Nama Bank :
  8. No Akaun :
  9. Emel :
Tuntutan Hadiah Bagi Pemenang Tempat Ke 4 sehingga 25
Sila berikan butiran berikut ke inbox fanpage Mialiana.com
  1. No. Peserta :
  2. URL Entri Penyertaan :
  3. Hadiah Yang Diterima :
  4. Nama Penuh :
  5. Alamat Penuh :
  6. Nombor Handphone :

Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Tugasan Review Untuk Pemenang Tempat  Ke 1 sehingga 3
  1. Dikehendaki untuk membuat entri review selepas 30 hari minum Ephyra. Kongsikan pengalaman dan perubahan yang anda alami.
  2. Sila masukkan gambar produk Ephyra yang diterima atau gambar lain yang berkaitan.
  3. Entri review hendaklah dari karangan anda sendiri.
  4. URL entri review hendaklah dihantar  ke inbox fanpage Mialiana.com
  5. Satu entri review yang terkreatif dan terbaik akan dipilih oleh OceanLife2u.com untuk memenangi 2 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + sehelai t-shirt eksklusif Ephyra + mug I ❤ Ephyra
Tugasan Review Untuk Pemenang Tempat Ke 4 sehingga 25
  1. Dikehendaki untuk membuat entri review selepas 10 hari minum Ephyra. Kongsikan pengalaman dan perubahan yang anda alami.
  2. Sila masukkan gambar produk Ephyra yang diterima atau gambar lain yang berkaitan.
  3. Entri review hendaklah dari karangan anda sendiri.
  4. URL entri review hendaklah dihantar  ke inbox fanpage Mialiana.com
  5. Satu entri review yang terkreatif dan terbaik akan dipilih oleh OceanLife2u.com untuk memenangi 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197

Wahhhh.... super hebat, bukan? Nantikan entri review daripada mereka ya. Kepada yang tidak berjaya, usah putus asa. Boleh cuba di giveaway yang akan datang kelak.

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

giveaway terbesar di mialiana.com tahun ini.....

93 comments:

  1. sedih...tak tersenarai....mungkin xde rezeki...tahniah pada yang menang ya..

    ReplyDelete
  2. Seidhnya x menang. Wuuuu. Nak jugakkkkk

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang yg bertuah.. tuah saye kali nih tak kena nampaknye.. :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua pemenang . Takde rezeki kali ini. :'(

    ReplyDelete
  5. wahh sedihnya tak menang..tak apala tak da rezki kot..tahniah mereka yg menang

    ReplyDelete
  6. tahniah pada pemenang =)..tak ada rezeki sya menang~~

    ReplyDelete
  7. alhamduliah.. wlaaupun saya xsempat nak sertai, tp sy nak ucapkan kan tahniah pd para pemenang, pd yg tak terpilih, lenkali kalau ada kita sertai lagi dan support kak mia ye..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, syukur. hehe dah hantar details kat page :)

    ReplyDelete
  9. congrates ! ! sedih tak menang! nasib! hahahahahha

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..ada juga terselit link saya. hehe. Terima kasih kak mia dan OceanLife2u.com. ^___^

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah keputusan dah keluar maka hilang sudah debaran...
    Tahniah kepada semua pemenang... :D

    ReplyDelete
  12. tak de rezeki.. apa2 pun tahniah kpd pemenang.. :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah semua pemenang! Tak sabar nak baca review masing-masing :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..terima kasih kak mia and OceanLife2u.com.Tahniah pada mereka yang menang juga :)

    ReplyDelete
  15. adoi! dh jmpi pun tak menang...sedih...sedih...hehehe...congrats all..! :)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah.. kak mia thanksss... dpt juga merasa produk ni...

    azhafizah, shida, uzu, mkin gebu lh kulit lps ni

    ReplyDelete
  17. wah tahniah buat pemenang..tak bertuah kali ni...hehe

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah...tersenarai..thanx kak mia :)

    ReplyDelete
  19. wahhhh congratulations to the winner!!!!! x

    ReplyDelete
  20. Uyooooo...xmenang lah....hu
    Tahniah..pemenang semua....,

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah, terima kasih kak mia, .. n Tahniah buat para pemenang.. :)

    ReplyDelete
  22. Assalammualaikum..pape tahniah kepada semua pemenang k..

    mselim3

    ReplyDelete
  23. waaaa.. Alhamdulillah.. tersenarai.. no. 144, siap kertas kaler oren lagi tuu.. Alamdulillah.. tQ buat sya mimi yang inform pasal ni.. kalau tak teman terlupa dah.. hu3

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah tahniah buat mereka yang menang...tak pe..len kali cuba lagi kan...

    ReplyDelete
  25. huaaaaaaaaaaaaaa tq mimi bgtau akk.hehehe.yeay sy menang.Alhamdulillah~

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah...ada rezeki nana:) terima kasih kak mia & ephyra!

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum mia....alhamdullilah berjaya juga dpt satu lg pack percubaan ephyra ni...mekacih mia n ephyra oceanlife kerana memilih mama...:)

    ReplyDelete
  28. tahniah kepada pemenang....!! lebih cantik jelita lah nnt.. hehe....

    ReplyDelete
  29. xde rezeki cik...tak pe lah..Tahniah buat mereka yang berjaye..Nanti boleh buat testimoni...

    ReplyDelete
  30. tahniah diucapkan kepada semua para pemenang...

    ReplyDelete
  31. kak mia nana da pm inbox...if tak dapat details nana inform ye..tq:)

    ReplyDelete
  32. tahniah kepada semua yang terpilih;) semoga berjaya dalam fasa seterusnya.Harap Mia dapat buat lagi GA lain masa..:)

    ReplyDelete
  33. alhamdulillah..thnks penaja dan penganjur. dan tahniah kpd yg menang.

    ReplyDelete
  34. alhamdulillah. terima kasih kak :)
    Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  35. wahh...tahniah kepada semua pemenang! :)

    ReplyDelete
  36. tahniah buat para pemenang...yang menag pun kengkawan gak...jangan sedih...tapi tak der rezeki...

    ReplyDelete
  37. alhamdulilah.... mekacih kak mia...
    tahniah juga kepada pemenang..

    ReplyDelete
  38. tak bertuah lah saya...takpelah...bukan rezekilah tu namanya kan...tahniahlah kepada pemenang...

    ReplyDelete
  39. Terima Kasih Ya Allah di atas rezeki ini...
    Alhamdulillh menang...
    Rezeki Dari Allah...
    Thanks Kak Mia...

    ReplyDelete
  40. alhamdllah tq kak mia..tq pemenang yg lain..

    ReplyDelete
  41. Takde rezeki nk cb ephyra.. Btw, tahniah kpd semua pemenang..!;-)

    ReplyDelete
  42. tahniah buat pemenang..
    belum rezeki lg.huhuhu..

    ReplyDelete
  43. Alhamdulillah, rejeki nak kawin nieee. :)

    ReplyDelete
  44. tahniah pada pemenang .. (_ _) xmerasa la nak try free ...

    ReplyDelete
  45. Tahniah kepada pemenang.... berbanyak terima kasih kepada penganjur kerana sudi menjemput saya utk menyertai peraduan ini tapi beribu kemaafan kerana saya tak sempat nak join kerana kesibukan..... Nice your blog...

    ReplyDelete
  46. tahniah kpd semua pemenang.. sedih, xde rezeki lagi nampaknya =(

    ReplyDelete
  47. Tahniah to pemenang.. Sedih tak dapat, but xpa, ada next giveaway lagi.. :D

    ReplyDelete
  48. Tahniah kepada semua pemenang.. Masih kurang bernasib baik..

    ReplyDelete
  49. Tahniah semua yg menang. Maaf, baru selesai handle program Kem Rakan Al-Quran selama tiga minggu. Memang tak sempat blogwalking...

    ReplyDelete
  50. xsempat dan xtau pula ada gA macam nih haha terlepas

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.