Ranking Alexa 27.12.2013

Friday, December 27, 2013

Ranking Alexa 27.12.2013

Jika diperhatikan dengan ranking Alexa blog Mia sebelum ini, agak jatuh sedikit prestasi di akhir bulan Disember 2013. Mungkin berikutan Mia yang agak sibuk dengan kerja dan outstation sehingga tidak sempat nak blogwalking ke blog rakan-rakan. Mia hanya mampu update blog secara konsisten dan kerap update menggunakan handphone.

Walaubagaimanapun, kedudukan ranking Alexa masih di tahap yang selesa dan Mia kena juga maintain dan berusaha untuk naikkan selepas ini. Terima kasih kepada semua yang sudi berkunjung ke blog ini.


Global Rank : 52,167
Rank in Malaysia : 330

sumber : SINI

Klik SINI untuk laporan sebelum ini.

Kepada yang nak cuba semak ranking blog di Alexa, boleh klik SINI dengan memasukkan URL blog anda.

rekod laporan untuk akhir bulan Disember 2013.....

42 comments:

  1. Assalamualaikum Kak Mia.Morning!
    Congrats and Happy blogging! :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah, Kak Mia. Saya jauh ke belakang lagi.

    ReplyDelete
  3. Salam pagi jumaat kak. Yang penting dah usaha update tiap masa kan kak..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... kak mia,

    tahniah yer.. moga sukses selalu dan membantu blogger lain dan sokong menyokong agar terbentuk ukhuwah sesama blogger.Amin..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim...

      amin... terima kasih ya.. ;)

      Delete
  5. salam jumaat kak mia..tak apa teruskan lagi usaha.

    ReplyDelete
  6. Salam Mia,
    Masih di kedudukan yang sangat tinggi... Semoga tercapai cita2

    ReplyDelete
  7. Tinggi la tu..hehe sy pun nak semak gak la..:P

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah.. teruskan usaha kak mia.. :-)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan Salam Jumaat kak Mia...Alhamdulillah dan tahniah di ucapkan..

    ReplyDelete
  10. akak punya pun rankingnya jatuh jugak....may be hujung tahun nie bz.....

    ReplyDelete
  11. Saya xreti nk tengok saya punya. Anyway tahniah kak mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear.... nanti cubalah klik link yang kak mia beri di atas dan masukkan url blog baby ya..

      Delete
  12. salam mia, dulu saya rajin jugak review alexa ni..tp skarang dah tak rajin dah..blog pun dah kelaut, skarang ni baru nak mula balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam en ilham... boleh tu nanti.. cubalah rajin update ya..

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.