Ranking Alexa 29.12.2013

Sunday, December 29, 2013

Ranking Alexa 29.12.2013

Alhamdulillah, prestasi ranking Alexa semakin meningkat. Syukur sangat. Mungkin sebab Mia tengah cuti dan kebetulan banyak pula idea nak update blog. Ada juga entri yang Mia buat autopublish. Masa yang ada tidak disia-siakan. Rindu sangat pada blogwalking. Jadi, dapatlah Mia berblogwalking dengan gembiranya sambil tinggalkan komen di mana-mana blog yang sempat Mia kunjungi.

Terima kasih juga kepada semua pengunjung blog ini yang tidak jemu-jemu bertandang ke sini. Harapnya agar sudi bertandang lagi pada tahun hadapan, 2014.



Global Rank : 50,640
Rank in Malaysia : 310

sumber : SINI

Klik SINI untuk laporan sebelum ini.

Kalau nak tahu ranking Alexa blog, boleh cuba klik SINI dengan memasukkan URL blog anda.

rekod laporan terakhir di tahun 2013.....

54 comments:

  1. Salam singgah petang Sis...tahniah yer sis..

    ReplyDelete
  2. peningkatan yang pastinya membanggakan Mia kan?
    Tahniah...

    ReplyDelete
  3. Tahniah....blog Mia merupakan antara yang terbaik di Malaysia

    ReplyDelete
  4. Woot woot congrats kak miaaaa <3333 hihihi

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..tahniah kak mia..di ranking antara yg terbaik
    moga tahun depan dpt lg tingkatkan RA

    klo kak mia dan rakan2 yang mengomen di entry ni free, jemput join segmen Yumida: Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014

    sama2 kita sharing azam terbaru :) moga tercapai segala apa dimatlamatkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yumida.. kak mia dah join segmen tu..

      Delete
  6. Aduh...
    Bestnyer kalu blog shark cmtu.
    Terbaek kak mia.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. tahniah kak... amal xtau la bila nak jadi macam akk :)

    ReplyDelete
  8. terbaekkkk.. tahniah.. jels dah ni.. heeee

    ReplyDelete
  9. tahniah sis :) saya pun belum dapat capai macamtu hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fatin... boleh aje tu nanti..

      Delete
  10. Alhamdulillah.. tahniah. Semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih khir... sudi support mia selalu..

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.