Review Ephyra : Testimoni Selepas Empat Bulan

Monday, December 23, 2013

Review Ephyra : Testimoni Selepas Empat Bulan

Alhamdulillah.... banyak perubahan positif yang Mia alami kini. Semakin lama minum Ephyra semakin jatuh cinta Mia dengan Ephyra. Kotak Ephyra yang keempat dah pun habis diminum.

Apa tidaknya, kulit Mia semakin cerah jika dibandingkan dengan sebelum ini. Tentu perasan perkembangan wajah Mia dalam entri-entri lepas yang ada gambar Mia dalam tempoh empat bulan ini. Kulit menjadi gebu dan flawless tanpa make up. Terkini gambar Mia ialah semalam semasa blogger Ummi Arissa datang jumpa Mia, Mia cuma sarung tudung untuk bergambar dengan dia. Muka original tanpa make up dan tanpa edit.


Paling Mia suka sangat... Memang dalam tempoh empat bulan semasa menstruasi akan keluar jerawat tetapi tidaklah banyak dan masih boleh dikawal. Jerawat cepat kecut dan parutnya mudah pudar.

Yang kedua pula... yang Mia nak kongsikan. Memang terbaiklah ni. Semakin lama semakin banyak baju-baju lama yang boleh dipakai. Seluar slack dan jeans bertambah longgar. Apa tandanya? Tersenyum ni sambil nak beritau yang Mia dah kurus. Baju kurung 10 tahun lepas pun dah boleh dipakai semula. Ada Mia ceritakan dalam entri SINI.

Mia rasa puas hati dengan produk Ephyra. Satu sudah mencukupi dan melengkapi kehidupan seharian wanita. Selain dari kesihatan yang bagus, kita pun akan kekal cantik semulajadi walaupun semakin berusia.

Review Pertama - Tentang Pengenalan Produk
Review Kedua - Testimoni Mia Selepas Lebih Sebulan
Review Ketiga - Entri ini

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

belum cuba belum tahu... dah cuba nak selalu...

66 comments:

  1. bestnya sis mia...makin comel .. best price ke sis mia

    ReplyDelete
  2. salam....cantik kak mia nie...:) ada dengar juga tentang produk nie....duta mimie suhaiza kan

    ReplyDelete
  3. salam pagi kak mia...wah..bestnya kak...makin cantik...

    ReplyDelete
  4. bestnye nak cuba - price baik punya tau MIA

    ReplyDelete
  5. gebunya muka kak mia..takyah pakai make up tu y best tu..orignal..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. alhamdulillah anum.... serasi dengan mia...

      Delete
  7. mmg berkesan erk... bley slim jugak ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.... secara tidak langsung boleh slim juga secara perlahan...

      Delete
  8. Ramai promote produk ni. Mesti berkesan dan baik untuk kesihatan.

    ReplyDelete
  9. salam singgah pg isnin tgk mia buat entri review produk ephyra.. yeah memang bagus produk ni.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..berkat usaha yang gigih kak mia lakukan :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulilah.. berbaloi dgn usaha kak mia.. ;-)

    ReplyDelete
  12. wah..teruja plak dgr baju2 lama boleh akak dah boleh pakai..terbaik la epyhra..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang suka sangat dapat pakai semula baju2 lama...

      Delete
  13. flawless gittew! hehehe....congrats kak! teruskan consume :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkkk hehehe.... thanks ya sally.... touching ni...

      Delete
  14. cantiknya... ni yang buat rasa nak beli jugak ni :)

    ReplyDelete
  15. kak mia nk bgtau..kak mia bertambah comel ;)

    ReplyDelete
  16. salam kak mia..

    wahh menarik ni..tgok rmai testimoni yg mmg puas hati dgn prodk ni.yaya pon nak cube la nti..risau jugak sbb bukn semua prdk leh ssuai dgn bdn kita,kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam yaya... setakat ni produk ni bagus untuk semua...

      Delete
  17. Replies
    1. alhamdulillah eraz.... sesuai dengan kak mia...

      Delete
  18. Akak makin kurus. Bestnya, Lin pun dah consume Ephyra seminggu. Tak sabar nak dapat result macam Kak Mia. Kak Mia consume 2x sehari or sekali sehari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks lin. kak minum sekali sehari pada waktu pagi sebelum sarapan.

      Delete
  19. Memang nampak gebu walau tanpa mekap :D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.