Sally Samsaiman In The House !!

Tuesday, December 3, 2013

Sally Samsaiman In The House !!

Malam ini Mia dan Aqhmar ditemani oleh Sally Samsaiman. Esok ada seminar ICT di Kuala Lumpur. Projek malam ini tengok cerita Running Man. Mia tak join. Mereka berdua memang suka tengok.

Sebelum itu jom tengok...

Memperkenalkan blogger Sally

Stok Mia

Stok Aqhmar

Stok Sally

Seronok bergossip dengan Sally.. oppsss hehehe. Happy go lucky orangnya....

yang di tengah tu taken by Yong Hwa... (^_^)

38 comments:

  1. Sally.hehe..bila la sally nk dtg mlaka pulak ni..siap ada bekalan lg ni.hehe

    ReplyDelete
  2. Haip..haip..kak mia salah eja Nama pakwe sally..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah betulkan balik... malam tadi update masa ngantuk macam tu la..

      Delete
  3. Assalammualaikum...kak mia,

    best lah dapat jumpa rakan blogger sally tu... hehehe

    mselim3

    pls: terbaik... moga ukhuwah setiap terjalin antara blogger.. k. Bagus2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim..... alhamdulillah....

      Delete
  4. Wah.. bolehlah tanya apa2 ttg cerita korea dgn Sally.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah khir... tengok citer korea sampai ke tengah malam... huhuhu

      Delete
  5. untung berjumpa dengan rakan blogger..

    ReplyDelete
  6. hamboiiiii,....siap ade bekalan lagi memasing ye...hihi

    ReplyDelete
  7. memasing ada stok ye..nak join gosipp muleh..kikikikiki

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia....semuanya ada stok sendiri yer...:)

    ReplyDelete
  9. Fiza pun suka layan Running Man..Boleh geng dengan kak sally n aqhmar ni.

    ReplyDelete
  10. Ahahaha..happy ya. ala, bestnya kalau dapat join juga

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.