SCARF Perfume : Minyak Wangi Eau De Parfum Dan Bebas Alkohol

Friday, December 6, 2013

SCARF Perfume : Minyak Wangi Eau De Parfum Dan Bebas Alkohol



SCARF Perfume, berjenis EDP ( Eau de Parfum ) adalah minyak wangi atau perfume yang tahan lama, bebas alkohol dan mengandungi 5 wangian dalam satu pek. Anda boleh guna aroma yang bersesuaian dengan mood dan fesyen anda yang lain setiap hari. Manjakan diri anda dengan SCARF Perfume untuk keselesaan anda sepanjang masa dengan apa jua aktiviti.



Active & Exotic
Wangian yang menonjolkan ciri-ciri kewanitaan dan manis. Aroma erotik dengan cinta, kasih sayang dan semangat, ia sesuai untuk masa yang romantis atau untuk menarik perhatian kepada kecantikan anda.

Elegant & Luxury
Satu aroma yang memaparkan imej wanita berdikari daripada hari ini, iaitu tabah, menawan, anggun dan mewah. Sesuai untuk majlis formal, mesyuarat atau makan malam. Jadikan diri anda cemerlang dan diingati sebagai seorang wanita yang penuh keyakinan dalam kehidupan dan kerjaya.

Nature & Outdoor
Satu aroma semula jadi yang merangkumi cinta kepada alam dan aksi luaran. Mencerminkan suasana kehidupan yang didiami, sihat, pengembaraan dan kecergasan dan kebebasan peribadi dalam wangian ini. Berikan percikan menyegarkan kepada deria dengan nikmat alam semulajadi.

Fresh & Light
Menyegarkan ruang anda, berehat untuk masa ini dan menikmati kegembiraan mengelilingi anda dengan wangian ini yang segar dan nyaman. Hujung minggu yang santai jauh dinikmati dalam aroma aman. Bebaskan diri daripada kerisauan harian dan beri ruang yang terbaik kepada hidup anda.

Smart & Casual
Untuk masa sekarang, sejenak, kegunaan harian atau, satu aroma mesra khas “hello” yang sentiasa menambah senyuman kepada kawan-kawan anda, suasana kerja atau kenalan baru. Menjadi pintar dan kasual untuk sebarang aktiviti, dengan kegembiraan dan nikmat hidup.



SCARF Perfume mampu menepati citarasa anda yang pelbagai. Setiap wanita ada kelebihan dan kecantikannya tersendiri. Direka khas untuk menonjolkan personaliti wanita dengan fesyen mereka. Tampil bebas dan bergaya dengan wangian yang pasti memikat hati anda.


5 pilihan aroma minyak wangi dengan harga yang berpatutan.



Kepada sesiapa yang berminat, sila hubungi





WhatsApp : 018-4666453
Senarai Pengedar : Klik SINI

Mia telah terima pek percubaan, Premium Pack 75ml berharga RM 167 daripada SCARF Perfume. Akan direview nanti.... Tunggu...

45 comments:

  1. scarf perfume ni baru tahun ni kuar kan..? Pernah tgk masa g byran gan punya fb marketing seminar..Memang marketingnyer power!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, ya.. ini perfume keluaran saya :) thank you. sudah try? boleh dapatkan dari mana mana pengedar di seluruh malaysia, singapura dan brunei
      http://www.scarfperfume.com/pengedar.php

      Kalau minat jadi ejen pun boleh, saya ada bagi latihan percuma :)

      Bryan Gan
      www.facebook.com/cdgan

      Delete
  2. wah... lima warna, lima wangian.. sesuai sangat untuk lima hari bekerja kan???

    ReplyDelete
  3. wahhh...mesti wangi kan..dah name nye minyak wangi...ape lah cik ne...hahahhaa

    ReplyDelete
  4. memang akak tengah mencari perfume sekarang nie...jom terjah....

    ReplyDelete
  5. menarik ni.colourful and banyak pilihan :)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...kak mia,

    mselim3 ada satu eau de perfume ..silver made in saudi arabia. tanpa alkohol 8 ml aje. oklah boleh guna masa solat. wangian ok terbaik.

    mselim3

    pls: macam promote lak kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... takpe.. tq ya mselim..

      Delete
  7. wa, nice la kak mia. rasa nak cuba la pulak. lagipun comel, warna warni gitu :)

    ReplyDelete
  8. wah bestnya kak..

    mesti wangiiiii... review tau kak.

    ReplyDelete
  9. Perfume nampak simple. Mungkin nanti bolehlah mencobanya

    ReplyDelete
  10. Wah menarik dan tertarik 5 jenis dalam 1. Setiap hari bau wangian yang berbeza....EDP i like.

    ReplyDelete
  11. Macam best jer perfume ni.. Berkenan ngan design botol dia tu.. Slim melim, senang nak bawak pegi travel.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. packaging yang simple dan mudah dibawa ke mana saja...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.