Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014

Monday, December 30, 2013

Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Sempena menyambut kedatangan tahun baru, segmen khas ni dibuat untuk penyenaraian azam baru anda tahun 2014 ini. Moga dengan adanya azam baru, segala apa yang dirancangkan, tercapai matlamat. Teringin jugak nak tahu azam baru anda semua. So, jom kita meriahkan segmen ni.

HADIAH:
2 pemenang akan menerima hadiah novel

Senarai azam baru anda sempena tahun 2014:
- peningkatan kerjaya ke gred 41
- sambung belajar secara jarak jauh
- menjadi blogger yang dikasihi dan disenangi ramai

TAMAT: 31 JANUARI 2014

support Yumida...... jommmmm...

53 comments:

  1. Assalammualaikum...kak mia,

    moga tercapai segala cita2 yang diimpikan itu.. amin.

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Insyaallah lepas dah tulis, biasanya akan tercapai. lagipun ramai yang akan mendoakan selepas baca post ni..:) U can achieve it..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya maya... harap2 begitulah..

      Delete
  3. Insyaallah...Semoga azam anda tercapai Mia... :)

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya sis lia =)
    yg no 3 dah berjaya , so kena tukar untuk 'maintain' jer =)

    ReplyDelete
  5. SALAM BLOGGER. JM DOAKAN IMPIAN KAK MIA MENJADI NYATA. DARI SEGMEN YANAG SAMA. http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/segmen-aktifkan-azam-baru-tahun-2014.html *DFU

    ReplyDelete
  6. gud luck akak.......kalau sempat nak join gak

    ReplyDelete
  7. All the best Kak Mia..

    Saya pun join
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/12/segmen-aktifkan-azam-baru-tahun-2014.html

    ReplyDelete
  8. salam.. hee.. sorry lambatt,, ni url entri review selepas 10 hari minum EPHYRA.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/12/ephyra-beri-kesan-yang-luarbiasa.html

    ReplyDelete
  9. Semoga tercapai segala yg dihajati.. aamiin..

    ReplyDelete
  10. waaaaaaah!! good luck!!

    ada kesempatan jemput join segmen saya pula ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. ;) insyaAllah akan join kalau sempat..

      Delete
  11. moga azam kak mia tercapai
    moga dimurahkan rezeki utk menggapai gred 41
    owh..kak mia nak ambik master erk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... tq ya yumida... haah kalau boleh nak sambung master...

      Delete
  12. Semoga berjaya ... Yang penting Usaha ... Doa ... Tawakal ...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.