Sepetang Di Giant Tampoi

Saturday, December 14, 2013

Sepetang Di Giant Tampoi

Semalam petang selepas balik kerja, Mia dan Sofea singgah di Giant Tampoi untuk beli barang keperluan Sofea dan dapur. Selepas dah shopping tu, berehat minum dan makan di medan selera bawah. Sofea sempat main playground kat situ.





Bila dah balik rumah, mood ceria je Sofea sampai ke malam. (^_^)

shopping yang penting je....

33 comments:

  1. dah lama tak pergi giant tampoi tu kak...happy tengok sofea tu ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo ye la... ida kan dok area pasir gudang...

      Delete
  2. tak pernah pergi giant kat sana....dah lama tak ke Johor....

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...seronok jer tengok muka sofea tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... haah memang seronok dia...

      Delete
  4. salam ^_^ hyee...dtg sini lg tgk blog awak yg comel :) sedappp mknann

    ReplyDelete
  5. burger tu nmpk seksi sungguh..haha terus teringin...:D

    ReplyDelete
  6. Huhh.. tak tahan tengok burger tu.. syok! Slmt berhujung minggu Mia.. :)

    ReplyDelete
  7. yum yum sungguh menyelerakan. semoga sofea ceria selalu dan menjadi anak yang bijak serta solehah...amin...amin...amin

    ReplyDelete
  8. sedapnya makanan tu kak..mestilah ceria kan..dapat main² td :)

    ReplyDelete
  9. Amboi...sakan budak yg baru baik demam tu..!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.