Sibuk Main Game Subway Surf

Monday, December 9, 2013

Sibuk Main Game Subway Surf

Aduiii... pagi-pagi lepas sarapan sibuk nak main game Subway Surf. Sofea suka main game lari-lari. Katanya kalau tak, nanti kena tangkap polis.

Jom tengok Sofea main game Subway Surf...




Siap nak ajar Mia cara-cara nak main game ini. Bising betul dia, bila Mia asyik main game Pou.... huhuhu...

Mia tak berapa minat main game ni....

52 comments:

  1. amboi..suka betul sofea main game subway surf tu ye...tapi game tu mmg best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal ida... bila kena tangkap polis, marah betul dia...

      Delete
  2. ske nye sofea game tuh..tb pon xphm game tuh camne hehhe

    ReplyDelete
  3. bestnya sofea kecik2 main smartphone dah,kta dulu2 main apa je? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la angah.... huhuhu... dulu lain, sekarang lain...

      Delete
  4. comel nya dieee.... suke ea main.. hehe :)

    ReplyDelete
  5. bestnya...anak akak pulak suka main game barbie......

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin dah besar skit nanti... akan ke barbie kot...

      Delete
  6. Ala-ala comelnya sofea ni.. kalu Aisyah suke men game Pou dengan Candy Crush ajer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aisya... kak mia tak main candy crush huhuhu takut addicted..

      Delete
  7. comelnya sofea.. hehe :) saya main jugak subway surf ni,ehehe :)

    ReplyDelete
  8. husband yong suka sgt main game subway surf tu.. kak mia give me 5.. Yong layan pou jg..hihi

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. sumua org minat.. bkn stakat anak ibu n ayah org pun minat.. hehe

      Delete
  10. budak² sekarang lebih advance and suka layan game je :)

    ReplyDelete
  11. wahh advance kan ^_^ kusyuk betul dia main game

    ReplyDelete
  12. mmg budak2 skrg mnat tul game2 macam tu kan... bgus lah skurg2 asah otak..

    ReplyDelete
  13. Mmg menjadi kegemaran anak2 skrng bermain ni.. bapak & mak budak pun ada yg terjebak juga hahaa.. :D

    ReplyDelete
  14. Nanti dapat henpon baru leh la instal game banyak2.. Skang baru tengah belajar main pou gak.. Hakhak! Sofea lagi advance dari acik nih.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... tentu excited nak dapat handphone baru....

      Delete
  15. Replies
    1. masalahnya... kak mia tak minat pula... huhuhu

      Delete
  16. Eraz dah lama tinggal game tu.. Huhu..

    ReplyDelete
  17. hahaha... mak bapak budak pun terjebak juga.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.