Virtual Desktop Seminar And Hands-On

Wednesday, December 4, 2013

Virtual Desktop Seminar And Hands-On

Agak kesibukan sedikit hari ini kerana Mia menghadiri Virtual Desktop Seminar And Hands-on di Bitara Sdn Bhd, Damansara Heights, Kuala Lumpur. Mia hadir berdua dengan Aqhmar.

Kami diberi pendedahan tentang teknologi virtual deskstop dan ditunjukkan cara-cara menggunakannya, bagaimana untuk diakses dari luar, dari mobile devices dan back-end processing.

Jom tengok gambar...







Sememangnya dunia IT terlalu cepat. Terkadang kita tak mampu nak kejar... huhuhu

tak sempat nak ambil gambar menu tengahari tadi... nasi tomato... sedap...

17 comments:

  1. tu lah..semakin pantas..dan semakin sulit...

    ReplyDelete
  2. Dan sya pun smkin tak phm..pelan2 kna blajar ni..hehe..

    Kak mia,klu ada masa,klu sudi,join ga sya ya..tima kasih :)

    ReplyDelete
  3. Satu je mslh IT..Byk perubahan...kena selalu catch up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp... sepanjang masa kira jadi baby. asyik nak belajar je memanjang...

      Delete
  4. Banyak perkara baru yang MIA pelajari.....

    ReplyDelete
  5. Bestnyaa...skarang yg ni..next month..program lain pulak..macam-macam klau nak explore dalam dunia IT ni...

    x0x0 ^___^

    ReplyDelete
  6. mcm menarik je training ni ... nk request kt bos la

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.