Wordless Wednesday 65

Wednesday, December 11, 2013

Wordless Wednesday 65


Pakai kasut ini hari ini.

59 comments:

  1. cantik cantik..kak mia pakai lagi tambah cantik

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. huhuhu... dah namanya kursus ketrampilan diri... arini banyak aktiviti praktikal...

      Delete
  3. Assalammualaikum..kak mia,

    wahh..bergaya lah...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... penceramah suruh pakai high heel hari ini.

      Delete
  4. apa jenama kasut nie MIA....look simple....!

    ReplyDelete
  5. cantik kasut kak mia........secantik orang nye....he3

    ReplyDelete
  6. kasut cmpur sandal...sbb lobang kt depan.. hihi

    ReplyDelete
  7. Lawa wedges dia..kalau kursus kena pkai cun2 kan?

    http://www.ibuzara-corner.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun penceramah yang suruh... huhuhu kalau tak, mia pakai flat shoes je...

      Delete
  8. menarik warna dia tu..dulu msa IbuNoey masih bujang,suka pakai yang ada tali kat belakang.tapi sekarang cam rasa leceh sikit..hehe..

    ReplyDelete
  9. high heels..memang cantik dan nampk selesa

    ReplyDelete
  10. Anggun dan terbaik:)

    Saya juga ingin kongsikan TEKNIK COBRA saya HENTAM RM250 sehari dgn FACEBOOK & hasilkan INCOME BERTERUSAN!

    Berminat sila layari

    ----> http://bit.ly/18Ye6re

    Terima kasih

    ReplyDelete
  11. wow kelas ko mia... huhu macam cantik je...macam comel jer

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.