Wordless Wednesday 70

Wednesday, December 25, 2013

Wordless Wednesday 70



Tomyam Seafood

33 comments:

  1. assalamualaikum mia...mengancam la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... memang sedap dan mengancam... kat nusa idaman ni...

      Delete
  2. perghh...terliur dah nie... ni baru betul standart tomyam seefood.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang puas kalau makan ni dengan nasi panas... hehehe

      Delete
  3. Waa.. macam sedap je.. macam sedap je.. :3

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...kak mia,

    wahh.. sedap nie.. yumm...yumm...

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Kalau pergi Amcorp Mall selalu order tomyam sea food dekat restoran atap-atap.sangat kaw-kaw...heehhe.:)


    ps: Lyeen nak jemput u olls untuk join Pencarian Bloglist & Review dekat sini http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-dan-review-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. nanti kak mia nak cuba, kalau ada pergi sana...

      p/s: thanks sudi invite..

      Delete
  6. Replies
    1. tak berapa ingat... dalam 4, 5 ringgit rasanya...

      Delete
  7. lapar la pula hujan-hujan camni huhu nak sikit

    ReplyDelete
  8. Akak ni... menggetarkan jiwa je. Dah la lunch ni malas nak keluar.. hehehhehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.