image Wordless Wednesday 70 - Mia Liana

Wednesday, December 25, 2013

33 comments:

  1. assalamualaikum mia...mengancam la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... memang sedap dan mengancam... kat nusa idaman ni...

      Delete
  2. perghh...terliur dah nie... ni baru betul standart tomyam seefood.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang puas kalau makan ni dengan nasi panas... hehehe

      Delete
  3. Waa.. macam sedap je.. macam sedap je.. :3

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...kak mia,

    wahh.. sedap nie.. yumm...yumm...

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Kalau pergi Amcorp Mall selalu order tomyam sea food dekat restoran atap-atap.sangat kaw-kaw...heehhe.:)


    ps: Lyeen nak jemput u olls untuk join Pencarian Bloglist & Review dekat sini http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-dan-review-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. nanti kak mia nak cuba, kalau ada pergi sana...

      p/s: thanks sudi invite..

      Delete
  6. Replies
    1. tak berapa ingat... dalam 4, 5 ringgit rasanya...

      Delete
  7. lapar la pula hujan-hujan camni huhu nak sikit

    ReplyDelete
  8. Akak ni... menggetarkan jiwa je. Dah la lunch ni malas nak keluar.. hehehhehe

    ReplyDelete