Bawa Buku OUM Ke Pejabat

Monday, January 13, 2014

Bawa Buku OUM Ke Pejabat


Hari ini Mia pergi kerja bawa beberapa buku OUM yang berkaitan tentang pembangunan sistem untuk rujukan pelajar praktikal.

Sebagai penyelia pelajar praktikal, Mia akan ajar untuk buat projek sistem. Taklah advance sangat, asalkan sistem yang dibangunkan boleh digunapakai di pejabat ini dan memudahkan urusan kerja.

Selalunya 2 bulan terakhir praktikal, baru mula buat sistem. Mia akan pastikan sistem yang akan dibangunkan nanti berjaya dilaksanakan. Ada 3 orang pelajar praktikal yang akan buat sistem berlainan. Ajar yang asas. Selebihnya kena usaha sendiri. Kalau ada masalah, baru Mia akan bantu selesaikan.

macam tu la... setiap kali ada pelajar praktikal di sini....

21 comments:

  1. mesti seronok keja d bawah kak mia..mesti byk yang kak mia ajar kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum ini dah ajar diorang buat design guna adobe photoshop...

      Delete
  2. Seronok kalau pratikal dapat ilmu macam ni.setiap company ada sistem masing² kan.Selamat menyelia Kak Mia :)

    ReplyDelete
  3. penyelia yg baik ni..hehe..good luck kak mia !

    ReplyDelete
  4. mcm best ja buat praktikal kat tempat kat Kak Mia. Hehe

    ReplyDelete
  5. ohhh...banyak teknik tu yang diajar nanti......

    ReplyDelete
  6. kak Mia kalau mengajar memang terbaik...I know cause I've experienced it... and still experiencing it now...he he he...

    ReplyDelete
  7. ada bakat jadi pengajar akak nie.. :-)

    ReplyDelete
  8. beruntung kan student praktikal bawah mia ni. hehehe

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...pasti mereka suka dpt tunjuk ajar dr mia...:)

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum... kak mia,

    tunjuk ajar ku sifu.. takper kak mia ada pengalaman dan skill ...

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Semoga dipermudahkan & dilancarkan segalanya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  12. wah.. bagus tu kak mia.. berkongsi ilmu dengan mereka..

    ReplyDelete
  13. Wahh mesti aka terrer ni bab programing ni..hehe

    ReplyDelete
  14. Beruntung mereka dapat belajar dan berkongsi ilmu dengan MIa..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.