Belek Bitstrips Pula

Tuesday, January 14, 2014

Belek Bitstrips Pula


Dah malam macam ni... mata pula dah mengantuk. Ada hati nak belek bitstrips pula. Tengoklah juga walapun sekejap.

Wahhh... dah banyak kartun yang ada. Siap ada kategori. Senang sedikit nak pilih kartun. Seronoknya..

Terus berkenan nak tempek gambar bitstrips di atas menandakan... sudah-sudahlah tu. Mata dah ngantuk pun tapi seronok nak update blog juga... hehehe esok kerja, bangun awal...

lamanya tak layan bitstrips...

29 comments:

  1. same ar.. dh lama tak belek bitstrips..smlm bila cek, bnyk kartun baru...

    ReplyDelete
  2. x pernah cuba bitstrip ni. sll tngk org punya je kat fb

    ReplyDelete
  3. tu la x pernah try lagi.nanti boleh la nak try =)

    ReplyDelete
  4. Haritu ada buat bitstrips . Tapi tak pandai guna kan . Hehehe . Pelik jaa kiera nie . :(

    ReplyDelete
  5. handphone sy berat sgt nak download bitstrips, dah penuh memory. xdpt nak merasa guna bitstrips

    ReplyDelete
  6. Sbenarnya IM tak penah main bitstrips. Hehe

    ReplyDelete
  7. teman pernah guna, tapi jarang sangat nak post kat fb.. hi3

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...lama dah x buka...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.