Carta Pengkomen Tegar Disember 2013

Thursday, January 2, 2014

Carta Pengkomen Tegar Disember 2013


Wahhh.... meriahnya komuniti Mialiana.com ini. Rajinnya jari jemari menaip meninggalkan komen di entri-entri blog ini pada bulan Disember 2013. Tahniah buat mereka yang tersenarai di bawah..

Carta Top 20 Pengkomen Tegar Disember 2013
  1. Eraz Fadli (119)
  2. Sukma Haron (97)
  3. Khir Khalid (89)
  4. Normi Nieza (70)
  5. Maria Firdz (64)
  6. Sally Samsaiman (60)
  7. Sally Yatiey (59)
  8. MyCherita (56)
  9. Kisah Si Dairy (56)
  10. Azhafizah Md Nor (53)
  11. Cik Puan (48)
  12. Ainim Suju (45)
  13. aisya (40)
  14. ika zulkefli (39)
  15. Mas Zull (36)
  16. Mime MF (32)
  17. Asha Lya (32)
  18. Akeyla Azmi (32)
  19. Mohd Selim Zainal (31)
  20. Nurzakiah Hanum (31)

Carta Top 5 Pengkomen Tegar Disember 2013

Eraz Fadli dengan 119 komen

Sukma Haron dengan 97 komen

Khir Khalid dengan 89 komen

Normi Nieza dengan 70 komen

Maria Firdz dengan 64 komen

Terima kasih kepada semua yang tersenarai di atas. Terharu sangat-sangat Mia ni. Sayangnya kat anda semua..

mood ceria.. (^_^)

57 comments:

  1. assalamualaikum mia...tahniah2 buat mereka...:)

    ReplyDelete
  2. Hehe..nama saya ada la. Tahniah buat semua.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah tersenarai top 5..thanks kak mia..:)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan selamat pagi Kak Mia...tahniah kepada semuanya...

    ReplyDelete
  5. Memang semuanya tegar :) Tahniah!

    Salam manis dr Relaks Minda

    ReplyDelete
  6. tetiba bangga dgn diri sendiri..hahahaha...congrats all :)

    ReplyDelete
  7. salam
    singgah pagi
    sory x sempat nak komen banyak bz day

    ReplyDelete
  8. Alaa... X sempar join.. Bru je aktif semula setelah lama menyepi akibat kesibukan.. Hehe

    ReplyDelete
  9. salam tuan blog. saya masih baru dalam dunia blogging ni. tumpang nak letak links boleh ker. jomla ke blog saya, pelbagai hadiah menarik menanti anda. siapa cepat dia dapat. kalau lambat menyesal nanti

    http://detikilham.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. tersenarai juga saya. T kasih Mia.. :D

    ReplyDelete
  11. eh2, terselit jugak rupanya.. hehe..

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat mereka. Lamanya tak singgah di sini..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.