Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Tuesday, January 14, 2014

Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Sebenarnya dalam bulan Januari 2014 ini, sedang berlangsung Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda di mana setiap pemenang akan menghantar entri review mereka untuk dinilai. Hari terakhir penghantaran entri ialah pada 31 Januari 2014. Mereka ialah pemenang Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda di entri SINI. Sepatutnya pada tarikh yang lebih awal, tetapi memandangkan ada masalah penghantaran, pertukaran alamat dan masalah blog peserta maka tarikh terakhir telah diputuskan pada 31 Januari 2014.

Penilaian akan dibuat mulai 1 Februari 2014 oleh pihak penaja. Keputusan pemenang akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014 di blog ini. Kemungkinan besar akan ada lebih daripada seorang pemenang sekiranya ada lebih daripada satu entri review peserta yang berjaya menambat hati penaja.

Jom kita tengok apakah syarat-syaratnya...


Tugasan Review Untuk Pemenang Tempat  Ke 1 sehingga 3
  1. Dikehendaki untuk membuat entri review selepas 30 hari minum Ephyra. Kongsikan pengalaman dan perubahan yang anda alami.
  2. Sila masukkan gambar produk Ephyra yang diterima atau gambar lain yang berkaitan.
  3. Entri review hendaklah dari karangan anda sendiri.
  4. URL entri review hendaklah dihantar  ke inbox fanpage Mialiana.com
  5. Satu entri review yang terkreatif dan terbaik akan dipilih oleh OceanLife2u.com untuk memenangi 2 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + sehelai t-shirt eksklusif Ephyra + mug I ❤ Ephyra
  1. Dikehendaki untuk membuat entri review selepas 10 hari minum Ephyra. Kongsikan pengalaman dan perubahan yang anda alami.
  2. Sila masukkan gambar produk Ephyra yang diterima atau gambar lain yang berkaitan.
  3. Entri review hendaklah dari karangan anda sendiri.
  4. URL entri review hendaklah dihantar  ke inbox fanpage Mialiana.com
  5. Satu entri review yang terkreatif dan terbaik akan dipilih oleh OceanLife2u.com untuk memenangi 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197

Senarai Entri Review Peserta

Kita tunggu dan lihat nanti, siapakah yang akan memenangi Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda...

Keputusan Pemenang ada di SINI

pssttt.... Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

jom terjah entri review mereka beramai-ramai.....

64 comments:

  1. gdluck buat semua
    eh mcm kenal link 1 tu...hihihi

    ReplyDelete
  2. siapalah yang akan menang agaknya. tak sabar nak tunggu result

    ReplyDelete
  3. sabar kakmia tgal bpe sachet lg hihii..gudluck semua :)

    ReplyDelete
  4. thanks kak mia ;) zam ada dlm senarai

    ReplyDelete
  5. Wah, kak Yumida pn da join dlm ni jgk ye. Hebatlah kak Yumida, smpai dua sekali tu dy dpt.

    ReplyDelete
  6. All the best yg dapat join yg kedua. Hadiah lagi best ni :]

    ReplyDelete
  7. wahh bertuahnya mereka :)

    http://lyla96.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum kak mia. bestnya. teringin nak joined haritu tapi tak sempat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam ya sheila... takpe.. ga lain nanti bakal ada...

      Delete
  9. assalamualaikum mia...semoga berjaya buat mereka...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... good luck ya...

      Delete
    2. assalamualaikum mia...inshaAllah mia...:)

      Delete
    3. assalamualaikum mia...semua peserta berdebar menunggu keputusannya esok...;)

      Delete
  10. ala .. dah tamat tempoh yer... ingat boleh join lg, sy pun minum ephyra ni.. ada jugak buat review kat blog ...

    ReplyDelete
  11. menariknya.... bagus jugak ada review pasal produk ni. yg belum pernah mencuba ni pon terasa ingin mencuba jugak. hehe ^ ^

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan ya faiz.... kalau nak cuba, emelkan ke ephyra@mialiana.com

      Delete
  12. Oh..saya lupa..rupanya kena hantar link blog review ke inbox fanpage kak mia. Kesian kak mia kena pm saya..hehe. Maaf kak mia.

    ReplyDelete
  13. kalau saya tahu ada ga cam nih, dah komfom join. nak sgt try ephyra tuh. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. coming soon... akan ada lagi shasha... join ya nanti...

      Delete
  14. Ras macam tak cukup 10 sachet sebelum ni ; menanti keputusannya utk menang 1 kotak Ephyra (30 sachets) pulak kalau ada rezeki....., kalau xde jugak.. beli sendiri laaa...kan Mia hihi

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.