Hari Ini Hari Terakhir Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Friday, January 31, 2014

Hari Ini Hari Terakhir Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Hari ini adalah hari terakhir penerimaan entri review dari semua peserta. Kepada yang belum hantar lagi, sila hantar ke inbox fanpage Mia sebelum 11.59 malam ini. Terima kasih kepada semua peserta yang telah pun menghantar entri review masing-masing. Macam-macam cerita. Nak tahu kisah mereka, jom terjah entri mereka di SINI.

Keputusan akan diumumkan dalam masa terdekat selepas selepas sesi penilaian yang dibuat oleh pihak OceanLife. Nampak gayanya... clue yang Mia terima setakat ini, memang akan ada lebih seorang yang akan menang. Doa-doa lah ya...

Semoga berjaya.... sihat dan cantik dengan Ephyra... (^_^)

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

surprise.... ada giveaway Ephyra yang ketiga di bulan Februari nanti, khas untuk mereka yang nak sangat cuba minum Ephyra dan belum pernah menang mana-mana contest Ephyra sebelum ini... tunggu ya...

22 comments:

  1. All the best yg dapat masuk fasa kedua :)

    ReplyDelete
  2. Huaaaa bestnyaaa :D Macam rasa nak join melonjak-lonjak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ya hamizah... bakal dimaklumkan nanti...

      Delete
  3. wahh.. tak sabarnya nak tunggu GA Ephyra. Harap2 dapat join :)
    Good luck kepada mereka yang terlibat tu ^ ^

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya kepada semua peserta.. :-)

    ReplyDelete
  5. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...gud luck pd semuanya...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.