Ice Cream House 3D Puzzle

Sunday, January 12, 2014

Ice Cream House 3D Puzzle

Baru sahaja siap buat projek Ice Cream House 3D Puzzle dengan Sofea. Seronok pula main... macam main pondok-pondok gitu...

Kisah beli Daily Fresh 3D Puzzle ada kat SINI dan inilah hasilnya....



Comel je... rasa seronok bila main... Suka betul Sofea... (^_^)

kalau pergi Daily Fresh lagi, nak beli 2 design 3D Puzzle yang lain...

38 comments:

  1. Kak mia!!!
    Td qila gi kedai DIY n jumpa ni hohohoh
    ada bakery lah, cake lah hahaha mcm mcm dan comel sangat n terus teringat dkt kak mia huhuhuhu <3

    qila nak beli tapi taktahu lah nak main bila nanti ehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... beli je qilah.... boring2 nanti leh main.... hehehe...

      Delete
  2. comelnya kak mia :)
    letak dalam bilik anak2 pompuan, comel gitu kan :)
    PG suka benda2 comel mcm ni. rasa spt membina idea untuk lbh kreatif gitu :)

    ReplyDelete
  3. Cute nya haritu tengok dalam kotak jew..
    Bila dh siap lagi AWESOME ! :)

    ReplyDelete
  4. Kak Mia, saya pun ada dua set 3d puzzle ni kat umah. hihi

    ReplyDelete
  5. kalau beli memang dapat complete set macam tu ke, menarik ni :)

    ReplyDelete
  6. cik akak memang suka beli benda cam nie..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi... samalah minat dengan kak mia ni...

      Delete
  7. comellnya. Blh dijadkn aktiviti brsama ank2

    ReplyDelete
  8. Cantik.. Boleh simpan sebagai perhiasan..

    ReplyDelete
  9. Bila baca entry ni teringat daku kepada permainan patung kertas masa zaman muda mudi dulu . cuma yang nie 3D , yang dulu 2D . Hoho :3

    ReplyDelete
  10. Wahhh,,permainan pun dah ada 3D ekkk..haha

    ReplyDelete
  11. Ye lah kak..macam seronok je membuatnya.Bila dah siap puas hati :)

    ReplyDelete
  12. wah.. cantiknya... nk cari jugalah mcm ni... :)

    ReplyDelete
  13. Ooo.. mcm nie la rupa nya permainan tu ye..cantik juga..

    ReplyDelete
  14. ralit la mata sofea main bnde ni..hehehe,..tgk smpi mak die pn rase mcm nk main skali kn ;p

    ReplyDelete
  15. menarik. Sangatlah comel. Kenapalah waktu IM kecik takda benda ni :p

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...comel nyer mia...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.