Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Thursday, January 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!


Wahhh... bestnya. Blogger gorgeous buat segmen. Siapa lagi kalau bukan rakan blogger rapat Mia, Mak Dara. Rindunya kat dia. Lama betul kami tidak jumpa.

Tentang blog ini.... Blog personal. Kisah perjalanan hidup Mia, pengalaman, luahan perasaan, kerja, belajar, keluarga, tips, giveaway, segmen dan apa-apa yang Mia rasakan sesuai untuk dikongsikan dengan pengunjung blog ini.

Suka sangat berblog. Dah macam sebati dengan jiwa Mia. Terapi stres pun ya juga. Bermula dari suka-suka.. lama-lama jadi hobi... langsung sekarang dah jadi blogger tegar. Tegar jugalah nampaknya. Selalu update blog, balas komen di entri untuk berinteraksi dengan pengunjung... maklumlah peramah sangat orangnya.

Banyak suka dan duka dialami sejak berblog dari tahun 2007 namun tidak pernah patah semangat untuk mencuba mantapkan blog ini. Rasa nak menangislah pula. Bukannya senang. Alhamdulillah... sekarang kena maintain dan kekalkan momentum berblog.

Kepada yang baru mengenali Mia, salam perkenalan buat anda semua. Yang dah kenal tu, bolehlah lagi mesra nanti.

Eh! Jangan malu-malu ya bila bertandang ke sini. Buatlah macam rumah sendiri. Sudikan membaca entri-entri di blog ini. Akan tahu Mia ni macam mana orangnya.

Kalau rajin, jemputlah follow.. like.. blog, fanpage, twitter dan google+ yang ada di sidebar blog ini. Mia akan cuba balas balik nanti. Dan jangan lupa... smile... smile... smile...

support segmen Mak Dara... muahhhsss...

105 comments:

  1. Bilalah kita nak jumpa ni...
    Awak selalu turun KL dekat sgt dgn rumah akak tapi masa saja tak mengizinkan pertemuan kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... kak mahh... entah bilalah boleh jumpa ni... huhuhu

      Delete
  2. Semoga dapat meningkatkan trafik kak mia yang sentiasa meningkat tu.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Kak Mia ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. dah kenal ni... salam mesra ya hasniza... hehehe...

      Delete
  5. good luck..jemput la jenguk blog kita :_)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia..semoga sentiasa berjaya...

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen kak mia..sy nak join, tp buat masa skrg sy belum boleh join apa2 segmen sbb kekangan masa..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... takpe.. bila senang-senang nanti boleh join..

      Delete
  8. assalamualaikum mia...best juga ni selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
  9. terima kasih miaaaaaaaa sebab sudi join segmen akk ni ye..Sejak kebelakangan ni akk sibukkk memanjang memang tak sempat kita nak jumpa kan.. Btw akk lupa nak beritahu akk dah call ephyra tu dan dia akan hantarkan hadiah pd akak nnt.. tenkiuu ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya kak... ooo dah call ya. risau juga mia, takut hadiah tak sampai..

      Delete
  10. selamat bersegmen kak..selalu datang kat blog kak mia ni..yang lain da follow da :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya fizah... sudi datang selalu ke sini...

      Delete
  11. sggh jenguk kak mia.....akk ni kire legend la...hihihi.....

    ReplyDelete
  12. Kak mia yang aktif...selamat bersegmen kak mia..

    ReplyDelete
  13. Singgah lagi kali ni dari segmen Mak Dara.

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... cepatnya dah bw... kak mia amik shift esok pagi...

      Delete
  14. Replies
    1. ooo takpe.... segmen dari blogger lain pun ada juga sekarang ni...

      Delete
  15. Good luck....jom sama2 kita berblogwalking...

    ReplyDelete
  16. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

    ReplyDelete
  18. thansk singgah blog sy... dr segmen yg sama... memang da follow sini

    ReplyDelete
  19. Segmen sama, asmar datang jenguk2 blog mia nie..

    ReplyDelete
  20. Hi sy juga dari segmen yg sm. sudah follow ^_^ selamat berkenalan

    ReplyDelete
  21. salam.hi sis.

    singgah sini utk segmen yg sama ;)

    http://fizah-sukhri.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html#comment-form

    ReplyDelete
  22. kak sy balas kunjungan ni dr segmen mak dara

    ReplyDelete
  23. Hi,

    Membalas kunjungan awak. Salam kenal :)

    www.lizrohaizat.com

    ReplyDelete
  24. As salam ML. Dtg dari segmen yg sama ☺☺

    ReplyDelete
  25. datang dari segmen Makdara...
    jom kak blogwalking naikkan trafik blog..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  26. fae singgah dari segmen yang sama and happy bw kak mia ^^

    ReplyDelete
  27. Salam kenal juga...Datang membalas persinggahan dan dah follow sekali :)

    http://100pelukis.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  28. ramainya BW sini ...
    Singgah juga jalan2

    ReplyDelete
  29. TQ sebab sudi jengok & follow saya....selamat berkenalan...dah follow :)

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum..Abak datang singgah @ balas kunjungan...
    dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ...
    Balas Kunjungan Eratkan Ukhwah ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  32. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  33. hai sis! :) Hehehe Kunjung balik dekat sini dari segmen yang samaaa ehehe

    ReplyDelete
  34. singgah sekali lagi... YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  35. # dah jadi pengikut tegar blog awak ;)
    bella dari segment
    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  36. Salam...datang berkunjung balas dari segmen yg sama...
    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  37. Serius kagum dgn blogger mia liana... wpun dah boleh dikatakan blogger otai tp still rajin support segmen dan balas komen... teringin nak mcm ni tp masa tu kureng... kalau dah byk blogwalking nnti entry plak x sempat berupdate... huhuhu... btw, dtg dr segmen yg sama ni...

    ReplyDelete
  38. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.