Kotak Ephyra Yang Ke 6 Dah Sampai

Thursday, January 30, 2014

Kotak Ephyra Yang Ke 6 Dah Sampai


Alhamdulillah... sempat juga sampai hari ini. Maklumlah stok dah nak habis. Ini adalah kotak Ephyra yang ke 6. Sekejapnya masa berlalu, dah nak masuk 6 bulan Mia minum Ephyra.

Sebelum ini masa kotak ke 5 sampai, Mia terlalu sibuk betul-betul tak sempat nak buat entri. Kali ini Mia pastikan sempat juga.

Tips cara minum Ephyra yang berkesan dari Mia.
Kadang tu bila masa sibuk atau stres, memang jerawat mudah keluar namun hanya sedikit saja. Jerawat mudah kecut bila Mia minum Ephyra 2 kali sehari iaitu di sebelah malam sebelum tidur dan di sebelah pagi sebelum sarapan. Mia banyakkan minum air masak dan jaga pemakanan. Dalam 3 hari, jerawat dah kecut dan seterusnya parut akan semakin pudar dari sehari ke sehari. Pastikan waktu tidur mencukupi.

Entri masa kotak ke 4 sampai ada di SINI.


Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

puas hati minum Ephyra...

29 comments:

  1. Alhamdulillah beri kesan positive :) selamat berephyra kak :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...wah !! bestnya mmg berkesan Ephyra ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... memang best ni...

      Delete
  3. kak mia nanti upload la gambr sbelum guna ephyra dan selepas beberapa kotak=)
    dia pkai ephyra baru 10 sachets trial pun dah ada perubahan.mesti kak mia bnyk kan beza =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia ada letak link testimoni di entri ni. nanti klik je kat situ...

      Delete
  4. teruja ler Mia kalau dapat Ephyra nie......

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kak sukma nak cuba, tunggu giveaway ephyra yang akan berlangsung bulan 2 nanti..

      Delete
  5. wah...kotak ke-6..beznye..sure kulit cantik macam baby
    yumida ade try yg 30 peket tu..aah mmg berkesan kan kak mia
    Jom berkongsi Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hihihi.... ala.. biasa je kak mia ni.. kadang kuar jerawat juga... bergantung pada keadaan.

      Delete
  6. <3
    heee~~
    bestnyaaa :D inshaallah nak jugak ah nnt hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu nanti.... tunggu ga ephyra seterusnnya

      Delete
  7. Wowww.. ephyra btakhta di hati ya sis miaa.. ^^

    ReplyDelete
  8. teringin nak minum heehe ramai yg pakai skrg nie. InshaaAllah satu hari nnty :)

    ReplyDelete
  9. saya perasan kak..memang nampak kesannya

    ReplyDelete
  10. Cantik luar dalam, dan Wangi luar dalam..selepas menggunakan Ephyra...mieow..mieow..

    ReplyDelete
  11. kesihatan dalaman dan luaran perlu la senantiasa dijaga..tol tak :-)

    ReplyDelete
  12. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.