Menginap Di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur

Tuesday, January 7, 2014

Menginap Di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur

Dalam pukul 2.00 petang tadi, Mia dan Lela sampai ke Kuala Lumpur. Terus check-in di Seri Pacific Hotel, Jalan Putra. Selesa dan besar bilik Superior yang ditempah.




Cuma menginap satu malam sahaja di sini. Malam ini ada event yang Mia cerita sebelum ini di SINI.

lepas check-in terus cepat-cepat keluar shopping kat SOGO....

28 comments:

  1. Cantik hotel ni..wahh kak..terus shopping tu

    ReplyDelete
  2. Yer lah....hotel cantik...selamat bershopping Kak Mia...

    ReplyDelete
  3. penah jugak dok pacific ni ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/2012/09/hari-pertama-di-seri-pacific-hotel.html

    ReplyDelete
  4. Eraz pun biaa duk sini.. Memang 5 bintang..

    ReplyDelete
  5. Wah best.. semoga terhibur & ceria sentiasa.. :)

    ReplyDelete
  6. wow wow wo hahahah have fun kak miaa piwittt hihihi sofea manaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq qilah.... sofea tinggal dengan neneknya kejap...

      Delete
  7. lawanya bilik hotel tu. tak pernah lagi menginap di hotel selawa ni :)

    ReplyDelete
  8. Cantik bilik tu kak. Saya cuma pernah sekali je masuk hotel tu sebab ada dinner

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo.... makanan dinner pun, not bad juga...

      Delete
  9. rasanya hotel nie berdekatan dengan dengan PWTC kan....?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.