Parkson Birthday Special With Bonuslink

Saturday, January 4, 2014

Parkson Birthday Special With Bonuslink


Maklumlah bulan ini bulan kelahiran Mia. Tempohari terima voucher birthday dari Thyme SPA, yang ini pula dari Bonuslink dapat RM50 Parkson Discount Voucher dengan pembelian RM250 ke atas serta 500 Extra BonusLink Points. Mia jarang benar nak pergi ke Parkson sebab agak jauh dari rumah.

Simpan dulu voucher ini, kalau ada keperluan barulah nak pergi beli.

kena control perbelanjaan tahun ini.... huhuhu

28 comments:

  1. Replies
    1. uikkk.. thanks abak.. lama lagi la... heheheh

      Delete
    2. Tahun ni memang nak kena berjimat lah ye kak.. hehe.. sebab barang pun dah mahal..

      Delete
  2. hari tu dapat birthday coupon dari Aeon JJ pun akak tak redeem lagi....tahnaih Mia....

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnya!! dapat voucher kak mia <3

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...bestnya n selamat bornday yer...:)

    ReplyDelete
  5. wahhh....best nye dapat hadiah lagik,...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, rezeki birthday tu kak.. tahniah. :)

    ReplyDelete
  7. Alamak.takde pulak membercard parkson.Jarang ke parkson actually.

    ReplyDelete
  8. tahniah kak.. rezeki awal tahun..apa-apa pun happy birthday kak.. :-)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.