Peraduan Fuelled By Fans Powered By Primax

Saturday, January 11, 2014

Peraduan Fuelled By Fans Powered By Primax


Sekarang ini musim isi minyak kat Petronas pula. Ada Peraduan Fuelled By Fans Powered By Primax. Paling minimum isi minyak RM30 untuk satu borang. Lepas dah isikan butiran di dalam borang, kena masukkan ke dalam kotak yang disediakan.

Biasalah... nak tarik minat pelanggan. Macam inilah. Rugi kalau tak join. Join jugalah walaupun harapan tidak setinggi mana.

selalu join... tapi belum pernah berjaya sebelum ini...

41 comments:

  1. Mmg rugi tak join.fiza punya tak berisi lagi..kumpul dulu byk2 baru anta.hopefully ade rezeki.aminnn

    ReplyDelete
  2. Ayah IM dulu guna Petronas tp dah beralih arah. Selalu jugaklah masuk peraduan dulu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia on semua... mana yang ada peraduan, kak mia join... hihihi

      Delete
  3. rasanya dah bertahun-tahun ada peraduan ni.

    ReplyDelete
  4. dah dapat borang jangan lupa isi.... kalau tinggal dalam dasboard kereta nanti terlupa pula... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang macam tu la.... hihihi memang letak kat dashboard tu...

      Delete
  5. dah bertahun-tahun peraduan yang macam ni, tapi tak pernah tengok pemenangnya, adakah betul-betul wujud pemenangnya? kadang-ladang akak wonder jugak. Tapi join je

    ReplyDelete
  6. Alang2 mmg dah kena isi minyak, baik join.. good luck.. :)

    ReplyDelete
  7. wah macam best aje peraduan ni..isi minyak baru blh join ye hehe

    ReplyDelete
  8. Join jgn tak join ...
    alang2 dah isi minyak join jer la hehehhe..
    Moga murah rezeki ...Insyaallah ..

    ReplyDelete
  9. join je kak mia...mana tahu kan...
    melekat satu hadiah tu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. adui... takut nak berharap sangat ni.... hihihi... amin...

      Delete
  10. Assalamualaikum dan selamat malam Kak Mia...blum dapat nak ikut peraduan sb lum isi minyak...hehe..semoga Kak Mia berjaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana.... amin... tq ya...

      Delete
  11. all the best kak mia.. semoga kali ni rezeki kak mia plak :D

    ReplyDelete
  12. akak biasa ini minyak kat BHP @ Shell jer....petronas teramat ler jarang, tapi kalau nak cuba apa ler salahnya kan.....

    ReplyDelete
  13. Yang dah dapat borang tu rugi kalau tak join. Manalah tau ada rezeki kali ini..

    ReplyDelete
  14. daya penarik pelanggan nak isi minyak kat petronas tu ehehe

    ReplyDelete
  15. sama la kita kak..selalu join peraduan dari petronas,, tapi masih belum ada rezeki lagi nak menang.. :-)

    ReplyDelete
  16. Tak pernah try sebab selalu tak bernasib baik...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.