Pou Sakit #2

Saturday, January 11, 2014

Pou Sakit #2


Alamak... terlupa nak tengok Pou hari ini. Tup.. tup... sakit lah pula. Baru satu hari tak tengok, boleh sakit pula. Pou dah level 89... semakin berusia. Makin cepat lapar, cepat ngantuk, cepat sakit dan cepat tak gembira. Kesian tengok Pou sakit....  nak senang bagi max potion je... hehehe...

Ini sakit yang kedua, sebelum ini ada sakit juga di entri SINI.

Tak tahulah sampai bila Pou boleh membesar. Main ajelah untuk hiburkan hati...

suka layan Pou....

31 comments:

  1. Asalam....ingat tak lgi etuza blog..terbaik mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.... masih ingat lagi blog etuza... mia tak lupa pun..

      Delete
  2. hehehe..ingat Pou mana sakit tadi..Kesian dia.

    ReplyDelete
  3. tak main pou ler....makan pou akak suka.....anak-anak suka main pou...hihi...

    ReplyDelete
  4. akak ada pou jugak, tapi akak biarkan je dia..hihihi, kejam tak? saja nak tengok dia mati cemana. Letih dah nunggu ni. Kat internet kata, pou ni tak mati, tp ada orang kata, pou mati..tah mana yg betul, tu nak buat experience tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak praktikal mia ni pou dia pernah mati kak... jadi kecil semula...

      Delete
  5. kasihan dia dah sakit tu kak mia.. kena cepat-cepat pulihkan dia..

    ReplyDelete
  6. Anak-anak saudara yang sibuk dengan pou masing2. Kita tak ada pou. Makan pau je..

    ReplyDelete
  7. jauhnya suda level kak mia..kita baru level 50 hihi

    ReplyDelete
  8. haha... sekali sekala seronok juga layan si pou ni... sy baru buh kat tab, tapi kt hp mmg xde pape game... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time2 boring rasa seronok bila layan pou ni...

      Delete
  9. nak main pou xreti..mkn pau reti ler teman..hehehe.. teringat pau kacang tanjung malim..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidak mengapa... makan pau memang sedap waktu panas2..

      Delete
  10. hahaha kte pun selalu biarkan pou lapar.....kesian!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak baik dera pou.... kesian dia... hehehe..

      Delete
  11. Replies
    1. haah.... saja pakaikan dia baju ni.... biar sweet skit.... hihihi

      Delete
  12. Anak saya yg sulong tu ada main pou, tp bila dia balik ke asrama.. adik2 lain yg kena jagakan. Bila yg lain sibuk sekolah.. mak dia yg kena jagakan pulak hahaa.. :D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.