Ranking Alexa 14.1.2014

Tuesday, January 14, 2014

Ranking Alexa 14.1.2014

Alhamdulillah... prestasi ranking alexa bagi blog ini semakin meningkat. Angka semakin mengecil. Mia dalam usaha untuk mengekalkan momentum berblog secara konsisten. Pentingnya untuk update blog secara konsisten di samping memastikan agar trafik sentiasa masuk ke blog ini dari pengunjung setia, rakan blogger dan enjin carian.

Terima kasih kepada semua yang sudi ke sini dan juga ada blogger yang senaraikan blog Mia dalam entri ranking top blog Malaysia awal tahun 2014. Boleh cuba cari dalam google.

Terharunya... speechless sangat ni.... (^_^)



Global Rank : 44,888
Rank in Malaysia : 219

sumber : SINI

Klik SINI untuk laporan sebelum ini.

Jemput tengok ranking Alexa blog anda dengan klik SINI dan jangan lupa masukkan URL blog anda ya...

rekod laporan ketiga di tahun 2014.....

44 comments:

  1. Hebatnya Kak Mia. Tahniah! Lepas ni mesti bawah 100 di Malaysia.

    ReplyDelete
  2. tahniah kak mia..
    seperti biasa kak miat tiada tandingan.
    nmpk gaya kena konsisten jugak ni dalam mengeluarkan entry.
    thanx for the tip kak mia

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks dear... kena rajin dan konsisten berblog...

      Delete
  4. tahniah kak mia... mmg dah masuk antara blog personal paling berpengaruh dah nii.. hehe

    Contest SEO Car Stickers Malaysia

    ReplyDelete
  5. Congrats. Semakin mantap...moga terus berjaya

    ReplyDelete
  6. tahniah dan alhamdulilah... terus aktif pasti berjaya, page rank google pun tinggi..sy bar 0..huhuhu tahniah sekali lagi..

    ReplyDelete
  7. wah wah wah :D
    piwitt kak mia ekekeke.
    Congrats kak mia!!!
    gogogo!!! Alley alley alley hehehehe :D
    <333
    proud malaysia blogger ok!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiiikkk... hihihi... siap powit tu... tq qilah...

      Delete
  8. tahniah kak mia tbaik..ranking makin bagus :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kak mia..mmg nampak peningkatan
    makin baik di kedudukan tu

    ReplyDelete
  10. Tahniah akak.. Yaya tak reti sangat lah pasal ni..sob sob :'(

    ReplyDelete
  11. tahniah kak.. teruskan usaha akak tu.. :-)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.