Sakan Follow Blog Lain

Friday, January 10, 2014

Sakan Follow Blog Lain


Adui... nampaknya banyak juga blog yang Mia belum follow masa blogwalking hari ini. Malunya.. baru sekarang nak follow. Betul-betul sakan follow blog lain sehinggalah keluar verification code seperti printscreen di atas. Taip jugalah walaupun kadang ada yang salah.

Ada juga Mia blogwalking secara random. Main pilih-pilih saja. Lebih suka blogwalking melalui segmen. Lebih teratur dan senang sedikit. Kalau rasa-rasa Mia belum follow tu, roger-roger lah ya..

 rasa puas dapat blogwalking banyak blog hari ini... (^_^)

49 comments:

  1. wah...betul betul blogwalking hari nie kan kak..masa cuti lah dapat follow memfollow nie kan...takpe kak..slow2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la ida.... ;) ni je la masa yang ada...

      Delete
  2. kak mia cuti plak kan..seronok bw kan..trima kasih kak mia sudi singgah ke blog kita :)

    ReplyDelete
  3. hai mia..salam kenal dari akak..
    bestkan follow followan,selain meramaikan lagi rakan alam maya..juga dapat bertukar story then pendapat,tips dan info :)
    akak follow sini juga :)

    ReplyDelete
  4. semalam sakan follow pun jadik macam ni.hihihi..seronok pulak follow menfollow ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok.. sakan follow ni... tq fizah..

      Delete
  5. seronok BW kalau line tenet nie laju macam jet....tapi kadang2 kalau line macam siput semuanya jadi kalut....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan kak sukma... kalau dah nak hujung bulan tu payah skit sebab kuota broadband kadang dah habis... huhuhu

      Delete
  6. bru teringat kak julia cuti hari ni.. bolehle bw dgn sakan ye

    ReplyDelete
  7. segmen MD tu sy blom habis BW lagi.... sibuk sikit... sy pon suka BW kat segmen senang...hheee

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. haah.. sorry la kak... mia baru sempat singgah...

      Delete
  9. Replies
    1. haah eraz... tu yang sorang je ni kat rumah. esok baru amik sofea kat kampung...

      Delete
  10. memang sakan akak hari ini.. 2 kali singgah blog saya..hehehe.. seronok saya.. :-)

    ReplyDelete
  11. Salam singgah di petang Jumaat...terima kasih Kak Mia..sudi follow blog Diana yang tak seberapa..rasa happy sangat bila Kak Mia dtg blog Diana sambil komen...line dkt tmpt Diana lgi slow sb kawasan luar bandar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. malunya kak mia.... baru sempat nak follow diana.... huhuh takpe... boleh bw pelan2..

      Delete
  12. fae pun baru active bw after weeks menghilang dari blog jap hehe

    ReplyDelete
  13. singgah sini..lan pun lupa mia dah follow ke blum..tapi lan dah double check memang dah follow mia..hehehe..pernah jadi kat lan ngan sorang blogger nie, we comment each other berbulan-bulan before sedar yang kitaorang tak follow each other..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya lan... mia pun dah follow lan... ;) biasalah tu, kena juga pada mia. dah setahun baru perasan belum follow lagi... adeii...

      Delete
  14. wahh rajin akak ye. . boleh dijadikan inspirasi ni. Teruskan akak. :)

    ReplyDelete
  15. sy dulu slalu dpt cm tu bila dh terlampau byk bw. hihi. tapi puas kan kak

    ReplyDelete
  16. fuhh, lama tak buat aktiviti berfaedah camni..hahaha

    ReplyDelete
  17. Rajinnya akak mia, seronok bila blogger fames macam akak singgah ke blog kiera. huhuhu

    ReplyDelete
  18. kalau kita follow byk2 blog dalam satu2 masa mmg akan keluar code mcm tu ye kak mia? hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.