Sarapan Pagi Dengan Honey Stars

Wednesday, January 15, 2014

Sarapan Pagi Dengan Honey Stars

Kalau dahulu Sofea suka makan Koko Krunch sekarang ini dah bertukar kepada Honey Stars. Rutin pagi Sofea bersarapan sebelum ke tadika. Memang dia yang nak sarapan dengan Honey Stars.




Kenyang katanya. Senang nak belajar tadika... 

suka belajar... (^_^)

66 comments:

  1. Replies
    1. kena sarapan awal... kul 7pg dah kuar rumah...

      Delete
  2. honey star sedap sket dr coco crunch..anak dara saya setiap pg sama gak laa, semug milo ais & honey star + fresh milk...rehat kat sek lambt, jam 10.45 baru rehat utk tahap II...jenoh tahan lapaq laa klu x bekfes kat umah dolu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu eza.... kena breakfast kat rumah dulu...

      Delete
  3. Aaaa sepp sikit sofea hehehhe.
    Qila lagi suka honey star wee~~~ <33

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. amboi.... tak sesuai benar makan kangkung...

      Delete
  5. kita suka makan kokocrunch ehehe..mcm budak2

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam pagi Kak Mia...sarapan pagi wajib untuk kita semua..supaya ada tenaga diwaktu pagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... betul tu diana. tq ya..

      Delete
  7. Anak saya kena tukar-tukar. Kejap honey star kejap coco crunch.

    ReplyDelete
  8. kak mia :))
    sarapan pagi penting walaupun honey star heee
    tgk sofea kat instagram je sbb da jarang blogging. now start balik ^^

    ReplyDelete
  9. dah lama tak beli untuk anak-anak honey star nie......

    ReplyDelete
  10. sama ngan aunty soya la pagi ni makan tu...bintang2 kecik

    ReplyDelete
  11. rajin sofea breakfast. anak saya pagi2 x suka makan. sll minum milo je ke sklah

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, honey star dapat menjana tenaga dipagi hari dan otak menjadi cergas

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...suka sofea makan honey star yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... memang suka dia...

      Delete
  14. Honey star sedap shingga menjilat jari. Hehe

    ReplyDelete
  15. Patut la.muka bersinar bak bntang je sofia ni.. Hehe

    ReplyDelete
  16. olo tomay-tomey... nampaknya kakmia kita tak dapat jumpa kat JB dah sbb kaklong deno dah pindah KL.. sekarang ni deno kat damansara, dah 2 minggu kat sini, rumah baru kaklong... hihi... tapi kenangan kita jumpa takkan deno lupakan :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.