Sebab Sofea Nak Makan Ice Cream Cake

Sunday, January 26, 2014

Sebab Sofea Nak Makan Ice Cream Cake



Amboi-amboi bila nampak Mia nak ambil gambar saja, terus buat posing macam ini. Posing macam model katanya. Dah macam posing duta Ephyra, Memey Suhaiza...

Nampak tak kulit Sofea dah semakin gebu? Sebab selalu minum Ephyra berkongsi dengan Mia dalam nisbah 1/4. Dah dekat sebulan minum berkongsi. Nampak beza kan... wajah sofea sekarang ini? Itulah rahsia Ephyra.

Malam ini kami makan luar.. pujuk Sofea sebab pagi tadi meragam tak nak pergi sekolah sebab ayahnya cuti. Dia pun nak cuti juga. Pening sekejap. Inilah susahnya bila suami isteri tak cuti sama. Mia pun terjebak juga, terpaksa cuti hari ni.

Sedap ice cream cake chocolate ni... suka betul Sofea. Esok boleh ke sekolah tadika dengan syarat tiada siapa yang cuti... boleh pengsan kalau Ahad depan macam ni lagi...

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

 tak dapat nak tengok Anugerah Juara Lagu 28 ( AJL 28 )... huhuhu entah siapa lah yang menang..

29 comments:

  1. Replies
    1. yuppp ain... minuman kesihatan yang lengkap dan mencantikkan kulit..

      Delete
  2. Wah comelnya sofea...seronok dapat ice-cream cake

    ReplyDelete
  3. wahh comel nyew. hihi nak juga try ephyra tapi xmampu nak miliki. hihi freebole? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk... ephyra memang ok sangat... berbaloi dengan harganya...

      Delete
  4. Hihihihi comel :D
    Betul lah makin gebu hikhik. Ahah qila pun lupa nk tengok hehe. Hafiz menang XD

    ReplyDelete
  5. emm sedapnya ais cream tu..sofea dah jadi model blog kak mia :)

    ReplyDelete
  6. sedapnya ice cream cake tu...yummy....

    ReplyDelete
  7. Hafiz menang Kak Mia. Hehe. Memang Sofea posing macam model Ephyra. Hehe. Model cilik.

    ReplyDelete
  8. alolololo comel jeaaa sofea ni.. susah kan kak mia cuti tak sama dah ni.. tension..

    ReplyDelete
  9. EPhyra ni bebudak bleh minum skali ek...dr umo bape yg boleh ye??..

    ReplyDelete
  10. Yumm..yumm..Cik Dezz hantoo aiskrim jugakkk..hehe!

    ReplyDelete
  11. drool tengok gambar ice cream cake ni kak..pasti sedap!

    ReplyDelete
  12. anak beranak ber ephyra, makin gebus la...hhee... ice cream cake yg tempting

    ReplyDelete
  13. Sedapnya cake icecream tu Sofea bagi aunty sikit boleh?

    ReplyDelete
  14. hihi.. nak buat macam mana kan, tak sama cuti.. sabar je la.. harap2 next week tak meragam dah kan :)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...comelnya nak mkn ais krim yer...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.