SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

Thursday, January 9, 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid


Pagi ini nak join segmen dari Kiera. Segmen simple dan senang nak join. Masih ada banyak masa lagi. Kepada yang berminat, sila klik banner di atas untuk join. Tarikh tutup pada 21 Januari 2013.

Jom meriahkan segmen ini....  tanda support pada rakan blogger (^_^)

support Kiera...

70 comments:

  1. Selamat bersegmen... awal2 tgk blog ni dah terjoint skali segmen tu... hehehe...

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kak mia.. sat lagi yaya join

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum , kak MIA , . Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Terima kasih juga atas penyertaan ini . Kiera amat menghargainya . Good Luck ye . IN SHA ALLAH =)

    kak mia awesome :D

    ReplyDelete
  4. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  5. td singgah di rumah saya, terus amik link ke sini..:)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, Hai sis mia. Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam kiera.... thanks ya. kak mia dah lapor diri tadi.

      Delete
  7. Abak bals knjungan..datang sini..dari sgmn yg sama

    ReplyDelete
  8. salam...dtg singgah dri segmen yg sama...bls knjungan

    ReplyDelete
  9. salam, balas kunjungan, good luck mia^^

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Kak Mia :)
    Datang sini nak balas kunjungan ...
    Just nak cakap GOOD LUCK...
    Thankz u sebab sudi singgah blog..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  13. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini pulakk. hee :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  15. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. all the best kak mia.. :D

    ReplyDelete
  16. membuat kunjungan ke blog ini dari SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

    ReplyDelete
  17. Balas kunjungan & follow...dari segmen yang sama..juga :)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum kak mia,saya datang dari segmen yang sama,terima kasih kerana datang berkunjung ke blog saya.btw.. good luck ya :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah lama follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.