Segmen Ina Sazali Mencari Rakan Bloglist 2014

Friday, January 24, 2014

Segmen Ina Sazali Mencari Rakan Bloglist 2014


Ada segmen menarik ni. Semua yang join akan dimasukkan ke dalam bloglist Ina. Macam best kan... Mia pun join jugalah. Jumpa segmen ini ketika sedang berblogwalking. Mia dah lama follow blog ini.

Lama lagi nak tutup... Satu bulan lagi iaitu pada 23 Februari 2014.

Jomlah join. Jangan lepaskan peluang ini....
support Ina juga..

30 comments:

  1. all the best.. :) in shaa Allah ain nak join jugak lah.. :)

    http://yusmanorain.blogspot.com/2014/01/majlis-perasmian-brosur-pelancongan.html

    ReplyDelete
  2. semua yang join akan masuk bloglist... Muga dipermurahkan rezeki tuan punya segmen, dan dipermudahkan segala...

    * peluang yg x patut dilepaskan, I guess... *

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp... rugi kalau tak join ni wafa... masa ni lah nak kenal2 dengan yang lain.

      Delete
  3. Entri yang menarik.

    awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. memang menarik dapat join segmen dan masuk dalam bloglist pulak.... :D

    ReplyDelete
  5. tq kak.. jap lagi ada free sy join jgk segmen nie... :-)

    ReplyDelete
  6. cam bess je nak join...jom kita bersegmen...kawan2 singgah la kt blog aida juge ye ;)) www.aidafendy@blogspot.com ... kawan2 nak melaram @ gift kan kt sesape beg/ aksessori cantik2 sila2 laa...

    ReplyDelete
  7. nak join jugak... http://travingtips.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. good luck

    jom join sini pulak

    http://www.nurinaizzati.com/2014/01/giveaway-world-hijab-day-by-cahaya.html

    ReplyDelete
  9. slmt brsegmen & brkenalan
    jumpa awk kat senarai peserta segmen ni
    sy pun dh join, dan dh follow awk jgk :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...selamat bersegmen

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.