Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Sunday, January 12, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

support Sally... jom....

56 comments:

  1. Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu Kak Mia...selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  2. xde buat apa ptg2 ni nak masuk ler jgk..

    ReplyDelete
  3. Nk join jugalah nnti.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen mia..gudluck okay :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. dah follow akk lama :D :D

    Segmen jalan-jalan cari kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... wah... cepatnya dah bw..

      Delete
  6. Selamat bersegmen Kak Mia
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen , all the best to all .

    ReplyDelete
  8. saya join juga kak mia ..

    1- http://www.mhakimfaiz.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    2- http://sub.mhakimfaiz.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  9. salam mia..
    datang singgah dari segmen yang sama.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  10. selamat berjalan² mencari kawan kak mia :)

    ReplyDelete
  11. done follow..followback please from

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    dan jangan lupa join sekali

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

    ReplyDelete
  12. Saya follow blog awak . Dari segmen yg sama :') Jom followback and lawat blog saya ^^

    http://babysiiwan.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  13. Salam selamat bersegmen Puan Mia.. ('• ̮•) Blog Senikk

    ReplyDelete
  14. shad datang terjah dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    hepy blogging!

    ReplyDelete
  15. bw dari segmen sally :)
    http://kakikerja.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  17. Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
    Selamat berkenalan! ^_^
    Sally Samsaiman

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  19. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  20. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  21. ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  22. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.