Sesi Follow Balik Di Twitter

Saturday, January 11, 2014

Sesi Follow Balik Di Twitter


Sesekali jenguk juga di Twitter. Kot-kot ada yang follow Mia, Mia akan follow balik. Sejak Twitter dah berwajah baru ini, macam susah sedikit nak guna. Masih tak biasa lagi sebab jarang guna kecuali kalau ada notification dari Twitter barulah Mia buka.

Terima kasih pada yang sudi follow twitter Mia di @mialiana... So sweet...

jenguk la juga....

42 comments:

  1. Twitter sy lupa pasword, tak buka2 smpi skrng ni huhu.. :D

    ReplyDelete
  2. ada twitter juga tetapi tidak berapa aktif sebab jarang guna

    ReplyDelete
  3. sy jrg sgt guna twitter..kdg2 je buka..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah dengan kak mia... guna untuk ping blog... huhuhu

      Delete
  4. Selalu juga buka twitter tapi tak perasan pun twitter dah berwajah baru..hehe..Nanti2 lah kot saya punya twitter bertukar wajah.

    ReplyDelete
  5. twitter memang menarik..tapi kadang2 macam tak menarik. Eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada geng sekepala... memang seronok nak tweet...

      Delete
  6. twitter b'wjh bru da ka???xprsn plak sbb sllu bka dlm hp je. Sy pn jrng bka twitter. Fb je bka ary2.Huhuhuhue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah izzah... lain skit rupanya yang kat mobile version..

      Delete
  7. kuranga ktif di twitter la sis..tapi kalau kathy on,kathy follow sis..

    ReplyDelete
  8. sally jarang bukak twitter...macam x best :(

    ReplyDelete
  9. saya pun ade twitter. tapi biasenya baca noti orng je.skrang mmng jarang sangt buka

    ReplyDelete
  10. jarang dah buka twitter. dulu selalu jugak
    huhu

    ReplyDelete
  11. Wajah baru ke kak? Napa Muz on9 pakai lappy sama jer.. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lappy memang sama.... ni yang mobile version guna handphone...

      Delete
  12. Replies
    1. auranya macam dah berkurangan sekarang ni...

      Delete
  13. sekarang ifah pun dah jarang bukak Twitter..tp kak Mia dah follow twitter kita lama dah..hehehe..Thanks kak Mia :)

    ReplyDelete
  14. dah lama tak on twitter semenjak guna note 3 nie akak belum buat lagi.....

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. takpe la... saja share2 kisah twitter kat sini...

      Delete
  16. kita dah lama dah follow kak mia hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.