Holiday GiveAway By Sally Samsaiman (Part 3)

Friday, February 14, 2014

Holiday GiveAway By Sally Samsaiman (Part 3)

Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

Jawapannya.... Sally nak ke Vietnam kot.... hihihi... jangan lupa ole-ole dari sana ya...

support Sally....

28 comments:

  1. All the best mia....singgah segmen yg sama...

    ReplyDelete
  2. http://babysiiwan.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-by-cik-yaanie-2014.html mari join ;)

    ReplyDelete
  3. jemput kak mia join GA sy :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/02/mini-february-giveaway.html

    *sory tk igt dah jemput ke tak.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak mia, semoga berjaya dan murah rezeki. sheila pun dah joined juga. heheheeee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... good luck juga ya..

      Delete
  5. selamat bersegmen kak.. saya pon join juga segmen sally nie.. :-)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...all the best yer..:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.