Keputusan Pemenang Fasa Kedua Giveaway Ephyra Telah Diterima

Thursday, February 6, 2014

Keputusan Pemenang Fasa Kedua Giveaway Ephyra Telah Diterima


Wahhh... terujanya Mia bila terima emel dari pengasas produk Ephyra, Puan Amiza. Senarai pemenang telah pun diketahui. Puan Amiza sendiri yang menilai entri-entri review peserta di SINI.

Nampaknya akan ada 7 orang pemenang. Memang terbaiklah mereka ini...

1 orang blogger akan memenangi 2 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + sehelai t-shirt eksklusif Ephyra + mug I ❤ Ephyra.

6 orang blogger akan memenangi 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197.

Nak tahu siapa yang berjaya menambat hati Puan Amiza... nantikan pengumumannya pada hari esok.

pssttt.... Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

 sabar ya...

46 comments:

  1. woaaa ramai yang tak sabar nie hehe nad lambat. x sempat join hehe lain kali la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe nad... boleh join giveaway seterusnya...

      Delete
  2. wahhh berminat sgt nak baca review diorang =)

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua yang menang..bila kita nak cuba produk ni ya..

    ReplyDelete
  4. hikhik untungnyaaaa huhuhu xD
    :D :D :D :D <33333
    Bila giveaway kak mia nii huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coming soon ada lagi bulan ni... sabar ya qilah..

      Delete
  5. cik akak tak tahu nak review cam mana..hihi...
    memang blur sikit....sebab tak pernah cuba...:)
    tunggu segmen kak mia seterusnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh belajar dari entri2 review mereka ni... takpe... relaks ya..

      Delete
  6. wah..bestnya sapa yg dpt tshirt & mug ephyra tu kak mia!:)

    ReplyDelete
  7. tak sabar la pulak nak tahu siapa pemenangnya :D

    ReplyDelete
  8. Emi pun tgh nantikan keputusan contest ephyra jugak. Tp bukan kat blog kak mia liana. Emi join yg kat blog kak filla :)

    ReplyDelete
  9. tahniah pada mereka yang menang tu ea.. hadiah memang terbaik!! #iloveephyra

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...tahniah pada yang akan berjaya nanti...:)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Kak Mia...wahh...bertuahnya sape yang menang nanti...

    ReplyDelete
  12. lumayan juga hadiah tu.. mmg bertuah la sapa yg memenangi nya.. :-)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.