Kotak Ephyra Yang Ke 7

Friday, February 28, 2014

Kotak Ephyra Yang Ke 7

Pagi ini... Mia dah mula minum 1 sachet dari kotak Ephyra yang ke 7. Masih setia dan tegar dengan Ephyra sehingga kini. Ephyra sentiasa di hati Mia walau ke mana pun Mia pergi, Mia akan tetap bawa stok Ephyra bersama. Minum setiap hari secara konsisten.



Inilah dia... kotak yang ke 7 Ephyra, yang sampai minggu lepas. Laris betul produk ini sampai habis kotak Premium Pack dijual. Kali ini dapat 3 kotak Trial Pack bersamaan dengan 1 kotak Premium Pack. Stok untuk sebulan. Minum.. jangan tak minum.... heheheh (^_^)

Kisah kotak Ephyra yang ke 6 ada di entri SINI.

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

banyak kesan positif yang cukup meyakinkan...

53 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, wahh bestnya minum ephyra ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... memang best minum ni..

      Delete
  2. wahh, sayapun ada hati nak try benda nih hehe

    ReplyDelete
  3. kak.. kalau ade gmbar kak dr penggunaan kotak pertama sampai yg ke 6 sebelum ni, mesti gempak

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ada zam... kan kak mia selalu tempek gambar kat blog... memang banyak bezanya..

      Delete
  4. Assalamualaikum Kak Mia...wahh..bestnya jadi pengguna setia Ephyra...dapat minum hari-hari mesti best kan...hehe...

    ReplyDelete
  5. Yo go Miaaaaaaaaaa!! Makin berseri la mia lepas niiii :)

    ReplyDelete
  6. ephyra ni ada perisa ke kak?? nmpk mcm perisa oren je tu..

    ReplyDelete
  7. mia..best x ephyra ni? terasa perubahan mcm mane

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best... kena konsisten minum..

      boleh tengok kisah mia dengan ephyra kat sini
      http://www.mialiana.com/search/label/EPHYRA

      Delete
  8. salam sis..kalau mengandung boleh tak ambik ephya ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... boleh... tapi tidak digalakkan untuk pregnancy trisemester yang pertama..

      Delete
  9. Wow, kak Mia paling banyak minumlah kiranya ni. Hebatnya akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak dah... tak terkira...kadang ambik 1 hari 1 sachet belah pagi... tapi bila busy dan tak cukup tidur ambik 1 hari 2 sachet, pagi n malam

      Delete
  10. Assalamualaikum kak mia,
    Bila baca khasiat ephyra ni, teringin pulak mahu beli..
    Inshaallah...suatu hari nanti..aminn .

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam...

      memang banyak khasiatnya... tq nana..

      Delete
  11. Semoga Kak Mia sentiasa kekal sihat dan cergas.

    ReplyDelete
  12. Teringin juga nak cuba... Huhu.. Bilakah rezekinya agaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunngu giveaway ephyra ya... selepas giveaway my beauty herbs..

      Delete
  13. zara pnya masih kat pejabat pos.. blom amik lagi. this is a first tym nk try.. ^^

    ReplyDelete
  14. wah tak sabar nad ank minum..dah sampai ephyra nad..hehe..tq kak

    ReplyDelete
  15. bila leh dapat meraasa ephyra nih hehhee

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia....bestnya dpt minum ephyra...;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.