Like My Fanpage And Follow My Twitter

Monday, February 17, 2014

Like My Fanpage And Follow My Twitter


Tiba-tiba je kan.. tergerak hati nak tempek gambar sendiri yang betul kat side bar blog. Jemputlah like fanpage dan follow twitter Mia ya... saja nak promote ni. Tiada paksaan. Bolehlah tambah kenalan. Kisah gambar ini ada di entri SINI.

Mood sweet gitu... ceriakan diri sendiri di kala stres dengan kerja.

serba merah tu... hehehe

31 comments:

  1. Great!!! :D .. and nice to meet the real you ^_^

    ReplyDelete
  2. ..emm pasal twit2 memang sy ketinggalan.

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...kak mia,

    dah lama like kak mia..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak mia, fanpage tu memang dah lama like ~~~

    ReplyDelete
  5. hilang stress yea mia.......i follow...

    ReplyDelete
  6. dah lama like and dah lama follow...hik hik hik...

    ReplyDelete
  7. sudah lama dilakukan kak mia..
    hehe..
    cuma tweet tweet jer x xdek acc..
    x larat nk layan semua :)

    ReplyDelete
  8. maaf la...rietta xde twitter mahu pown fb...tpi tetap" like" juga tgk picta tu di entry yg lepas...hehehe...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...wah merah sangat la mak ngah tapi sweet...;)

    ReplyDelete
  10. sweet la..nk bkenalan boleh?

    http://stylobrader.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. dah follow aritu..wah ribu riban follower twitter kak mia
    yumida sikit je..hihi..x berapa aktif posting kat twitter

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. gambar tahun ni la... baru amik minggu lepas...

      Delete
  13. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia...sweetnya gambar Kak Mia...Diana nak cek Diana dah follow twitter dan Fanpage Kak Mia ker belum...kalau belum nt Diana akan follow..

    ReplyDelete
  14. dah like fanpage... ^_^"
    mawar x ada twitter jd like fanpage je la... :D (ada lagi manusia yg x ada twitter yer~~~)

    ReplyDelete
  15. Twitter dh x aktif dah.. Fan page kak mia dh lma i follow... :-)

    ReplyDelete
  16. Saya rasa mcm dah like.. test2 mcm baru like pulak.. adoii.. tp kali ni mmg confirm dah like..
    twitter saya lupa password dah lama dah.. masih tak de mood nak bertwitter lagi. Takut juga nanti tak larat pulak nak maintain mcm2 buat masa ni.. semoga terus sukses Mia.. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.