Pemenang Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Friday, February 7, 2014

Pemenang Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda


Tibalah masanya untuk Mia umumkan 7 orang blogger yang memenangi Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda.

Sebelum itu, Mia nak ucapkan terima kasih kepada semua peserta yang telah menghantar entri review untuk dinilai. Mereka ialah pemenang Fasa Pertama Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda di entri SINI

Bila baca entri-entri review mereka, memang best dan rasa seronok dapat ketahui pengalaman mereka bersama Ephyra. Wah... hebat betul persaingan mereka. Semuanya hebat-hebat belaka. Bukan senang untuk Puan Amiza buat penilaian. Semalam Mia dah terima emel keputusan pemenang dari Puan Amiza.

Jom kita tengok.... siapakah yang berjaya itu...

Tugasan Review Selepas 30 Hari Minum Ephyra

Hadiahnya...
2 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + sehelai t-shirt eksklusif Ephyra + mug I ❤ Ephyra

Tuntutan Hadiah
Semua pemenang dikehendaki berikan butiran berikut ke inbox fanpage Mialiana.com

  1. URL Entri Penyertaan :
  2. Hadiah Yang Diterima :
  3. Nama Penuh :
  4. Alamat Penuh :
  5. Nombor Handphone :
  6. Saiz t-shirt : (Untuk Azhafizah saja)

Wahhhh.. tahniah ya pada semua pemenang. Memang terbaik sangatlah boleh dapat sponsor produk Ephyra. Selepas ini, akan cerah, cantik, gebu, flawless dan sihat dengan Ephyra.

Akan datang ... Nantikan entri preview Giveaway Ephyra seterusnya di Mialiana.com bulan Februari ini... Entri teaser ada di SINI.

pssttt.... Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

jom terjah entri review semua pemenang....

40 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, wahh taniah buat pemenang semua. rata2 sheila kenal. heee bestnya. teringin nak cuba. ada lagi ke contest camni? hehehhee ;p

    ReplyDelete
  2. wahwahhhh.. thniah yg menang ! cayaa laaa.. ^^

    ReplyDelete
  3. wah...alhamdullilah..syukur..tq oceanlife dan kak mia..:)

    ReplyDelete
  4. wow tahniah mereka..tak sabar nak join lagi segmen kak mia nie

    ReplyDelete
  5. wah sis fiza dapat mug & tshirt,tahniah2x!!!!& tahniah jugak utk pemenang yg lain :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..Terima kasih Oceanlife2u dan Kak Mia :) Tahniah kepada semua :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd mereka yg bertuah ni. semoga terus sihat dan cantik bertenaga

    ReplyDelete
  8. tahniah..tak sabar nak join GA yg akan datang :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang..x sabar nak join GA akan datang ni

    ReplyDelete
  10. wah. awesome.. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  11. rezeki hari Jumaatt.. syukur Alhamdulillah.. memang suka sangat2 dengan Ephyra ni sebab dah terbukti bila teman try sendiri.. memang awesome!! tQ tQ Blogger mia.. happy sangat dah nii.. yeeeayyyy

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...tahniah2 pada yang telah berjaya..:)

    ReplyDelete
  13. Wah bestnya.. tahniah utk semua pemenang. aku xsempat join la beb..

    ReplyDelete
  14. taniah semua pemenang,,berseri-seri muka lepas amalkan ephyra.. =)

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah :D tahniah kepada semua!! :D

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada semua pemenang...bestnya

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada semua pemenang..pemenang smua aktif berblog..

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah. tersenarai. terima kasih kak Mia dan sponsor :)

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Kak Mia...Diana ucapkan tahniah kepada semua pemenang...mereka memang yang terbaik dan terhebat...

    ReplyDelete
  20. Salam Mia, terima kasih ...ada juga entri mamaD masuk dlm senarai pemenang....mesti dia suka.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.