Pengumuman Penting Giveaway Ephyra 2014

Tuesday, February 25, 2014

Pengumuman Penting Giveaway Ephyra 2014



Seperti yang telah Mia maklumkan dalam entri SINI, sepatutnya sebelum hujung bulan ini dah mulakan Giveaway Ephyra 2014 di blog Mia. Giveaway kali ini agak berlainan sedikit jika dibandingkan secara copy paste yang pernah dibuat pada tahun lepas. Kali ini ianya memerlukan komitmen sepenuhnya pengasas produk ini, Puan Amiza bagi memilih pemenang nanti.

Memandangkan Ephyra merupakan Co-Sponsor untuk event Sepetang Bersama Blogger SBB2014 SBBYEOS2014, jadi Mia nak maklumkan giveaway ini akan ditunda ke tarikh yang akan diberitahu kelak. Harap maaf ya...

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

berita yang tidak berapa nak gembira sangat....

30 comments:

  1. assalamualaikum kak mia, baiklah..in shaa Allah.. sheila tunggu ~~~

    ReplyDelete
  2. wah.. mesti ramai yg tunggu GA baru kak mia ni ;D

    ReplyDelete
  3. tak apa kak mia, janji ada ye tak??? ku disini setia bersamamu...ahaksss, ayat tak menahan kan kak???

    ReplyDelete
  4. wah ada yang baru erk...klu berkesempatan nnti, rietta nak join larr jugak...

    ReplyDelete
  5. xpela..lambat sikit...janji ada nanti..InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  6. Kita pun terasa nak try product ni...

    ReplyDelete
  7. takpe. yang penting segala perancangan minta dipermudahkan ^^

    ReplyDelete
  8. Harapp dapat lah join. sebab teringin sgt nak try, kak Ina (intanberlian) yang buat saya teringin nak try ephyra nih. hihi harap harap dapat lah join. sekali dgn menang hihi

    ReplyDelete
  9. wah peluang untuk mereka yg ingin mencuba produk ephyra. terbaik!

    ReplyDelete
  10. kita hanya merancang,Allah yang tentukan..takpe kak..cari masa yang lain pulak :)

    ReplyDelete
  11. okey gak ditunda sebab sekarang ni agak sibuk takut tak dapat nak join. hihi.

    ReplyDelete
  12. Biar lambat jangan lewat...camna tu...hihi

    ReplyDelete
  13. ish takutnya hehehehhee
    takpe takpe :D Nak jugakkk hehehehe

    ReplyDelete
  14. cuba try..kene wat ayat sendiri ke..hehe

    ReplyDelete
  15. harap dapat join. dan harap harap lah giveaway berlangsung sebelum saya masuk pllkn heee

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.