Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

Saturday, February 8, 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..


Memandangkan pagi ini Mia baru sempat bertandang ke blog Abak, rupanya segmen telah diteruskan sehingga 28 Februari 2014. Terus Mia nak join ni. Segmen ini benar-benar dapat sambutan yang menggalakkan.

Segmen yang simple dan mudah untuk join. Salam perkenalan semua. Kepada yang nak join, bolehlah klik banner di atas...

support Abak...

26 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  2. Menarik...nasib baik tarikhnya dilanjutkan. Ada peluang lagi untuk sertai.

    ReplyDelete
  3. tertarik tapi belum paham segmen itu seperti apa

    ReplyDelete
  4. askum... kak mia and all... boleh tak tlg carikan template terbaik untuk sy ??... sy dh buntu ni... yg macam kak mia punya pon ok.. please help me !!!... :'(...

    http://mie-jf-video.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen.. sy pon dr segmen yg same.. salam ukhwah.. :)
    http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah pagi sabtu Kak Mia...baru dapat singgah sini,sbb masalah line slow sangat....Diana singgah dari segmen yang sama Kak Mia...semoga berjaya..Ramaikan Follower dan Raikan Ukhuwah sesama kita semua..

    ReplyDelete
  7. Follower Mia dah ramai beribu-ribu lemon:)
    Masih ada masalah - kalau tak semalam dan last.

    ReplyDelete
  8. Singgah BW dari segmen yang sama

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal..datang dari segmen yang sama & dah follow sini ;)

    http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. salam ukhuwah Mia.. :)
    datang blogwalking dari segmen yang sama..

    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. alhamdulilah.. saya pun ada sertai segmen abak nie.. :-)

    ReplyDelete
  12. Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. Jom kita Ramaikan Follower dan Raikan Ukhuwah..

    ReplyDelete
  14. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  15. hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  17. Salam ukhuwah... dari segmen yg sama.. done follow u.. keep in touch yea..
    http://autumnloveheart.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.