Segmen 48 Jam : Upkan Follower + Bloglist 4 Month by Nurul

Sunday, February 9, 2014

Segmen 48 Jam : Upkan Follower + Bloglist 4 Month by Nurul



Segmen simple dianjurkan oleh Nurul. Menariknya semua peserta akan dimasukkan ke dalam bloglist selama 4 bulan atau lebih. Siapa yang tak nak... Tawaran best ni. Mia pun terus join.

Tak payah fikir-fikir.. jom lah join..  Segmen ini tamat pada 9 Februari 2014. Hari ini last day.

support Nurul...

28 comments:

  1. Replies
    1. boleh je... sempat lagi kalau nak join...

      Delete
    2. sudah tak sempat ,katanya tutp 9feb cik,jd tak jd ikut :(

      Delete
  2. nak nak nak.... :) :)
    nak follow Mia Liana sekali...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam kenal.. 9 hr bulan? oh sempat lagi hari ni nak join... :D
    Boleh la Kak Mia singgah dan follow my blog juga.. nak upkan follower hehehe :D

    ReplyDelete
  4. Tengok je kak mia punya post . terus join

    thanks kak :)
    http://gurlzmyza.blogspot.com/2014/02/segmen-48-jam-upkan-follower-bloglist-4.html

    ReplyDelete
  5. gud luck kak mia nak join lah rasanya :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Mia..selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  7. alahai.. tak sempat nak join.. 3 hari saya cuti....apa2 pun selamat bersegmen kak mia.. :-)

    ReplyDelete
  8. Singgah dan follow sini :) Jemput follow back :)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/segmen-48-jam-upkan-follower-bloglist-4.html

    ReplyDelete
  9. haii sis miaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) saya dah join.

    ReplyDelete
  10. done follow =)
    jemput singgah http://ayielifememory.blogspot.com/2014/02/segmen-48-jam-upkan-follower-bloglist-4_9.html

    ReplyDelete
  11. Zumal singgah dr segment yg sama http://azmworld.blogspot.com/2014/02/segmen-48jam-upkan-follower-bloglist-4.html

    ReplyDelete
  12. salam ukhuwah.
    datang dari segmen yang sama.jom follow sini balik ^^
    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/02/segmen-48-jam-upkan-follower-bloglist-4.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama + follow sini :)

    http://nisflox.blogspot.com/2014/02/segmen-48-jam-upkan-follower-bloglist-4.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.