Segmen Jom Beramah Mesra

Monday, February 3, 2014

Segmen Jom Beramah Mesra

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran
Jam tangan 2x
Dress
Fridge magnet 2x

Segmen Jom Beramah Mesra dianjurkan oleh Yumida dan ditaja bersama blogger Mselim, Tri Globe DynastyBifa’s Vendor & Pena Bulu Ayam.

TAMAT: 21 FEBRUARI 2014 – Jam 11.59 malam


jom support Yumida...

51 comments:

  1. selamat bersegmen kak mia, jap lagi nak joinlah... nak support yumida...

    ReplyDelete
  2. Hebat betul hadiahnya...good luck Mia ;)

    ReplyDelete
  3. jom kak mia beramah mesra...hihi...salam bw pagi isnin...mood tak mo kerja nie...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom cik akak... kenal2 dengan blogger lain...

      Delete
  4. Selamat bersegmen & Semoga berjaya ! :D

    ReplyDelete
  5. salam singah pagi isnin kak mia..dah 3 hari tak jenguk cne

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam asha.. takpe... kak mia faham tengah cuti CNY..

      Delete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Kak Mia...singgah dari segmen yang sama,semoga berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... terima kasih ya..

      Delete
  7. hebat laa kak mia...

    jemput laa ke blog sy... blog baru dibina jer..

    ~> http://mie-jf-video.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mie.. kak mia dah follow tadi.. ;)

      Delete
    2. sama2 .. i follow back .... hehhee... kak mia... x der tips nk meningkatkan pengungjung ke blog ke ???..

      Delete
    3. tips tu sama macam blogger lain.. rajin blogwalking dan join segmen serta blog mesra dengan enjin carian..

      Delete
  8. Salam isnin mia..jap lagi nak terjah yumida, hari ini tgh nak tukau kulit blog akak....ada idea tak mia....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai template mcm blog sy ... ringan.. tapi nampak simple..

      ~> http://mie-jf-video.blogspot.com/

      Delete
    2. ooo akak nak tukar ekk... terpulang ikut suka akak. dah siap nanti inform mia ya.. mia nak tengok juga..

      Delete
  9. insyallah kak.. jika free tgh hari ni saya join segmen ini.. :-)

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen Kak Mia. Moga berjaya :)

    ReplyDelete
  11. sangat menarik hadiahnya ni..good luck kak!

    ReplyDelete
  12. ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen bloglist istimewa... nanti boleh la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama. gud luck akak =)

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum...

    ziarah sini daripada segmen yang sama... terima kasih sudi join segmen nie..

    mselim3

    pls: dah follow blog nie...

    ReplyDelete
  15. Salam mesra, blogwalking sini..

    http://www.aynorablogs.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  16. salam mesraaaaa...
    datang singgah dari segmen yang sama.


    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  17. weweee.. zara dtg ! salam jumaat sis miaa.. ^^

    ReplyDelete
  18. Salam sejahtera. Nasuha datang blas kunjungan. Selamat bersegman =) : Segmen Jom Beramah Mesra

    ReplyDelete
  19. Terima kasih atas penyertaan anda
    Senarai peserta telah dikemaskini
    Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
    Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA Segmen Jom Beramah Mesra di Mister Linky
    Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

    ReplyDelete
  20. blogwalking dari segment yang sama :) have a nice day!

    http://dino-amour.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  21. Jalinkan jalis antara penulis
    Di alam maya kerisku pena
    Ayuh blogger kita sebaris
    Antara kita beramah mesra.

    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  22. salam mesra.. saya datang singgah sini dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum mia...jom2 kita semua beramah mesra yer...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.