Segmen Mencari Kawan by El-Arifah

Tuesday, February 11, 2014

Segmen Mencari Kawan by El-Arifah


Nak join segmen ini. Nampak simple di samping nak support blogger El-Arifah. Baru je kenal blog dia dan menjadi follower yang ke 80. Salam kenal ya...

Sesiapa yang free, jemputlah join segmen ini...

support blogger baru...

33 comments:

  1. gud luck kak mia..insyallah t kita join

    ReplyDelete
  2. kita dah masuk blog adik tu :) comel sangat

    ReplyDelete
  3. salam, satu segmen yang menarik... insyallah nanti ada masa nak join juga memandangkan dah lama tak join segmen sebab busy..

    Oh ya, saya ada anjurkan sebuah contest mudah buat blogger semua, hadiahnya merupakan wang tunai bernilai RM2000. Jemput awak untuk join sekali ya, boleh baca details lebih lanjut di ->> http://www.azri.my/2014/01/contest-kembara-kemboja.html

    Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen kak.. insyallah..nnt free saya join ye.. :-)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan selamat bersegmen Kak Mia..semoga berjaya..Diana pun dah join Kak Mia..

    ReplyDelete
  7. Segmen yang menarik..sy pun newbie jugak!
    http://mummysoffya.blogspot.com/2014/02/segmen-mencari-kawan-by-el-arifah.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.