Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March

Wednesday, February 19, 2014

Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist  bagi setiap bulan . 

Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.
1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .
Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .
support Tira..

27 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, semoga berjaya ya ~~~

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah malam Kak Mia dari segmen yang sama...selamat bersegmen dan semoga berjaya Kak Mia..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...gud luck yer...:)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen kak mia..nanti sya nak join jugalah ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Slmt b'segmen, Cikna pun dr segmen yg sama.......;-)

    http://cikna136.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march-by-nur.html

    ReplyDelete
  6. gud luck sis

    Ika datang singgah

    Jom join giveaway ika,
    Like, FOllow , Komen, dan menang
    1 lipbalm berbentuk cupcake yg comel jom tgk gambar kalau x percaya. sure jatuh hati :D
    http://notamanjaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    Saya join ye...Terima kasih.

    ReplyDelete
  8. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    ReplyDelete
  9. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.
    dah follow awak jugak..
    follow sini jugak ok!
    http://datokhalilst.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.