Teaser : Giveaway Ephyra Yang Seterusnya Di Mialiana.com

Monday, February 3, 2014

Teaser : Giveaway Ephyra Yang Seterusnya Di Mialiana.com



Wahhh....  berita baik untuk semua! Pihak OceanLife ingin mengadakan giveaway yang ke 3 di Mialiana.com khas untuk blogger :

  1. yang belum pernah join / menang mana-mana contest atau giveaway Ephyra sebelum ini
  2. yang belum pernah dapat sponsor produk ini dari OceanLife
  3. yang teringin sangat nak cuba minum Ephyra 
Anda lah yang dicari. Peluang ada di depan mata. Giveaway ini sememangnya untuk anda.

Nampaknya ini merupakan Giveaway yang pertama buat Mialiana.com pada tahun ini. Terima kasih diucapkan kepada Puan Amiza, pengasas produk ini. 

Agak-agak ramai tak kat luar sana tu, belum pernah minum Ephyra lagi? Inilah jawapannya. Nantikan entri preview Giveaway ini dalam bulan Februari ini juga.

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

terlalu excited...  terus beritahu ni....

80 comments:

  1. yes!!! ade peluang nak join kali ni...hehe..hari tu xjoin lagi =)

    ReplyDelete
  2. wah..dah pernah rasa tak bolehlah join la ni ye kak?hihi

    ReplyDelete
  3. wahh. teringin nak try. hehe. kak kene buat GA cepat2 ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ya.. keputusan pemenang GA fasa kedua belum diumumkan lagi..

      Delete
  4. Yes ada chance nak join. nak join mandang tak sempat je. duduk hostel lah katakan ;)

    ReplyDelete
  5. Wahh, teringin sangat nak cuba ephyra... Cuma tak berkemampuan... nak cuba nasib lah kat GA sis ... :)

    ReplyDelete
  6. Cepat-cepatlah publish . Tak sabo ni .

    ReplyDelete
  7. wah..beznye..all d bez buat semua yg bakal join nanti
    yumida dah join aritu..ala...x blh join lagi..huhu..xpe yumida tetap support kak mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya yumida.. takpe.. kasi can orang lain pula ya..

      Delete
  8. Eza pun nak try jugak ephyra ni.. Hihi. :D

    ReplyDelete
  9. <----- Belum pernah join GA Ephyra Kak Mia sebelum ini+belum pernah consume epyhra+belum pernah menang mana-mana GA/Segmen/Contest dari mana-mana blogger. (FAKTA)

    Rasanya cukup syarat ini. Hehehe. Tak sabar nak join GA Kak Mia! :D

    ReplyDelete
  10. Wah..bertuah semua yang belum join giveaway ephyra ni. Semoga berjaya buat mereka nanti. Bertuahlah dapat Ephyra best ni.

    ReplyDelete
  11. insyaallah confirm join.haritu punya terlepas T_T

    ReplyDelete
  12. yess..nak3.
    teringin nak rasa ephyra coz ramai yang cakap bagos produk ni
    Tengss akak!!!! >.<

    ReplyDelete
  13. nak join jugak. hihihi. peluang keemasan ni :)

    ReplyDelete
  14. tak pernah pakai ephyra ni.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  15. muahahah qila nak join hoohohooho <333333333
    bulan ni memang bulan excited lah hiks

    ReplyDelete
  16. tak boleh join dah.. sebab dah pernah join..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah pernah join tapi belum pernah menang lagi, bolehlah join...

      Delete
  17. tak sabarnya nak join!!sy adalah golongan no 1 dan 3.hehe!

    ReplyDelete
  18. beruntungnya mereka yang boleh join ni,,hihihi

    ReplyDelete
  19. GA yg ini sy belum pernah sertai nya.. tapiii... bolehhh ke sy join yg ini...???

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah pernah dapat tak ephyra dari mana2 blog? kalau belum, boleh join yang ini..

      Delete
  20. assalamualaikum mia...seronoknya pada mereka yg belum pernah join ada peluang menang...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... kasi peluang pada yang lain untuk merasa ephyra..

      Delete
  21. Tak pernah lagi dan sangatlaahhhh teringinn :)

    ReplyDelete
  22. he2.. yang pernah join dan pernah menang ephyra takleh join ke ?

    ReplyDelete
  23. wahwah.. zara mmg tringin nak try ! bleh cuba nasib ni.. hoho

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum kak mia, yeayyy nak cuba join juga. hehehhe cepat kak mia, bila contest bermula ni?? hehehe

    ReplyDelete
  25. Nak join.. hihi. Haritu tak sempat join. Terlepas....

    ReplyDelete
  26. waaaaa, teringin sangat nak join. and teringin sangat nak try epyra

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.