Bookmark Dari Emas Putih Dah Sampai

Thursday, March 27, 2014

Bookmark Dari Emas Putih Dah Sampai



Wahhh.. bestnya dapat bookmark yang serba sweet pink gitu dari blogger Emas Putih atau lebih dikenali dengan nama Uzu. Petang semalam sampai ke rumah Mia. Terima kasih ya Uzu...

Nak tahu macam mana Mia boleh dapat ini, cuba terjah entri SINI.

dapat sekali business card dia serba pink n black..

37 comments:

  1. Assalamualaikum, sheila pun dapat. bookmark dah selamat bagi kat adik bongsu yang masih bersekolah tu. hehehe ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... congratss juga ya sheila...

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki, congrats kak mia!!! *_^

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...kak mia,

    tahniah dapat hadiah daripada blogger ..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... terima kasih ya...

      Delete
  4. wahh, sampai juga hadiah dari Emas putih.."pinky2 lagi" ^_^ .. tahniah kak

    ReplyDelete
  5. uzu memang peminat tegar warna pink ^^ fav color ka mia apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia suka warna pink, putih, biru n purple....

      Delete
  6. Assalamualaikum Kak Mia...comel dan sweet jer kan,warna pink gitu lagi...

    ReplyDelete
  7. Wah. Salah satu untuk promosi blog ni.

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.