Makan Malam Dengan Pengasas Produk Ephyra - 2

Monday, March 10, 2014

Makan Malam Dengan Pengasas Produk Ephyra - 2



Wah... malam tadi kan.. Mia makan malam dengan pengasas produk Ephyra, Puan Amiza di Me'nate Steak House Ampang Jaya. Ini adalah kali kedua Mia makan malam dengan Amiza. Kali pertama di Aji Don Alley, Plaza Damas Sri Hartamas. Banyak perkara yang dibincangkan untuk jalinkan beberapa aktiviti kerjasama di antara mialiana.com dengan Ephyra sehingga penghujung tahun ini.

Jom tengok gambar kami....










Memang best makan beef dan lamb steak kat sini. Rasanya sangat fresh, moist dan juicy. Puas makan steak malam tadi sampai tak habis. Siap bungkus bawa balik.... hehehehe...

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.


sweet ladies.... (^_^)

62 comments:

  1. salam pagi kak mia..cantik kan pengasas ephyra tu...hehehe..panjang perancangan tu kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ida... selamat petang ya... haah, banyak yang dibincangkan ni...

      Delete
  2. Wow, both are successful enterpreneurs!

    ReplyDelete
  3. Terjah pagi :)

    awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. wahhh sedapnye . .. sweet jeaa kak mia n yang sebelah tu :)

    ReplyDelete
  5. Muda-muda dah jadi usahawan...
    Bangga juga sebab bangsa kita kan.

    Makanan terhidang menggoda mata kakak tu Mia:)

    ReplyDelete
  6. hehehe....dah la tak bawak sally! hikhik...abg mail jgn makan byk!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hihihi.... puas dia makan malam tu... sally jangan jeles ya..

      Delete
  7. amboii kak mia seronok dpt makan lamb chop..ada lagi tak kontes ephyra akan dtg ;)

    ReplyDelete
  8. wahh sedap tu..lamb steak my fav kak.. :-)

    ReplyDelete
  9. wahh..nampak sedap semua mknan..hihi.. :)

    ReplyDelete
  10. Wahh best.. tahniah & semoga Mia terus sukses.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... tq ya khir... lain kali kita bergambar ya... kalau jumpa..

      Delete
  11. Bagusnya...pengasas pun meyakinkan.
    All the best kak mia. Sedap nmpknya makanan tuh...adoii

    ReplyDelete
  12. Wah bestnya steak..dah lama tak gi Cozy Corner..

    ReplyDelete
  13. Wah bestnya akak dapat makan2 dgn kak Amiza. Serius jeles dah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ya solehah.... sila jangan jeles... hihihi

      Delete
  14. Assalamualaikum kak mia, wahh sodapnya steak terliur sheila kak ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... memang sedap... yang terbaik kat ampang...

      Delete
  15. sedapnya lamb steak

    Hai blogger yang berminat untuk join giveaway. HANYA BACA. KOMEN. MENANG. sila datang sini http://notamanjaku.blogspot.com/.10 pemenang di cari

    ReplyDelete
  16. Ya Allah! Nampak menyelerakan betul.

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum mia...seronoknya mia dpt mkn steak dgn Amiza tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... memang seronok makan steak ni sambil bincang2...

      Delete
  18. ya allah...x bleh tahan tgok lamb tu Mia...ai is jeles....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai is sampai tak larat nak habiskan... huhuhu betul2 kenyang..

      Delete
    2. sampai ya allah, ya allah... hahahaha... memang teringin sangat dah tuu... saya pon geraaaaammmmm tengok.... terbau-bau dah dia punya lemak, dia punya sos... mesti sos lada hitam kan? adeiiii...
      AS... u boleh pi anytime jer... yg kita ni... heheehe.. :D

      Delete
  19. Assalamualaikum Kak Mia...bertuahnya Kak Mia dapat makan malam dengan pengasas Produk Ephyra...tengok makanan tu pun rasa lapar pula..hehe..

    ReplyDelete
  20. Rupa-rupanya muda lagi pemilik ephyra ni... woman nowadays memang hebat... dah kawen ker dia? eheheh (jangan salah sangka... saja nak agak umur berapa ahaks)... :D

    ReplyDelete
  21. muka ka mia xsama lah dengan header blog aku akak, akak mia nampak sgt muda laaa. nih pasal penangan ephyra ka. hehe harap dapat la rasa ephyra nih hehe

    ReplyDelete
  22. Memang sweet dan baik hati Amira tu Mia. Kak dh minum 2 cup kecil masa #sbb2014 haritu. Fresh dan menyegarkan. Ringan rs kaki melangkah. Tp xbli coz husband suruh abeskan jus harum malam yg ada dulu. Mybe next time kak beli

    ReplyDelete
  23. wah banyak tu makanan..nampak memang fresh.Ni mesti bincang projek besar² ni :) All the best Kak Mia

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.