Perkongsian Pengalaman Bersama Ephyra Di SBB2014

Thursday, March 13, 2014

Perkongsian Pengalaman Bersama Ephyra Di SBB2014

Terima kasih kepada Puan Amiza, pengasas produk Ephyra yang memberi kepercayaan kepada Mia untuk berkongsi pengalaman bersama Ephyra semasa slot Co-Sponsor Ephyra di Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 di Saloma Bistro Kuala Lumpur pada 8 Mac 2014 yang lepas.

Banyak kelebihan Ephyra yang boleh dimanfaatkan. Mia yakin dengan Ephyra 100%. Sekarang pun dah nak habis minum kotak Ephyra yang ke 7. Alhamdulillah, Ephyra serasi dengan Mia dan Mia masih konsisten minum Ephyra setiap hari. Testimoni Mia selepas sebulan ada di SINI dan selepas empat bulan ada di SINI.





Gambar yang terakhir ni, memang wajib lah kan... tentulah patut bergambar dengan duta Ephyra, Norman Hakim dan Memey Suhaiza. Tahun lepas masa event di SINI, memang nampak beza sangat perubahan mereka, sekarang nampak semakin slim dan muda. Mia pun alami perkara yang sama dan rasa sungguh gembira dapat minum Ephyra ini. Siapa sangka dah boleh pakai balik baju kurung 10 tahun lepas. Syukur...

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

terima kasih Ephyra....

52 comments:

  1. suka tengok pengasas ephyra nie..cantik je.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak mia, selamat pagi... alhamdullilah. dengan izin Allah, serasi produk ni dengan ramai orang. hehehee. sheila singgah sambil isi tabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... alhamdulillah serasi dan berkesan. tq sheila...

      Delete
  3. wahhhhh cantiknye kak mia .. gojes gituuu ... product ephyra mmg terbaik ... :)

    ReplyDelete
  4. terbaik produk ephyra tak disangkal lagi

    ReplyDelete
  5. tunggu sponsor untuk produk ini.....hihihi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... kak sukma.... hehehe... ok tu..

      Delete
  6. saya sebenarnya..sedang tercari-cari jgk produk ni.. nak cuba utk 3 kotak dulu

    ReplyDelete
  7. Seriously akak nampak sangat gojes!! mcm nak try jer akak.. tapi skg tgh consume shaklee.. tak pe campur2?? =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh farah... minum sekali je satu hari. Ada juga pengguna shaklee yang minum ephyra..

      Delete
  8. Ephyra serlahkan kejelitaan anda sebenar. Tampil lebih berseri2 Dan berkeyakinan. Ephyra memang terbaik cantik luaran Dan dalaman.

    ReplyDelete
  9. http://myrujukan.com/

    memang bagus produk nih

    ReplyDelete
  10. akak nampak semakin cantik, memang Ephyra menyerlahkan kejelitaan akak.. :-)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. tq so much sally... kasi support kak mia ni...

      Delete
  12. hmmm... banyak banyak kali dengar ni... terasa teringin nak tahu meluap-luap ... hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. wafa boleh cuba trial pack... nanti roger mia ya..

      Delete
  13. Assalamualaikum Kak Mia..patutlah wajah Kak Mia berseri2 jer...Ephyra menyerlahkan kejelitaan Kak Mia..

    ReplyDelete
  14. Ephyra saya dah habis. Agak-agaknya boleh masuk GA akak tak?XD

    ReplyDelete
  15. Teringin gak nak try... Untuk ibu menyusu blh ea kak mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sangat maria... boleh banyakkan susu badan...

      Delete
  16. assalamualaikum mia..betul2 mmg berkesan tengok mia jer dah puas hati...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... produk yang berkesan, tentulah nak share kan..

      Delete
  17. pengalaman yang baik bersama Ephyra..seronok bersama Ephyra kan :) cantik kak amyza dan duta Ephyra kita,memey :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah fizah... sweet sangat2 diorang ni...

      Delete
  18. mia memang cantik sekarang. sampai saya sendiri tak cam. saya pun sedang mencuba produk Ephyra ni..baru hari ke 6.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya syu... syu nanti pun flawless juga... chaiyuk2..

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.