Prestasi Protege Kedua Mialiana.com 7.3.2014

Friday, March 7, 2014

Prestasi Protege Kedua Mialiana.com 7.3.2014


Alhamdulillah.... protege kedua Mia, Farah telah pun berjaya menduduki di bawah ranking 400 Alexa Malaysia dan 100,000 Alexa Global. Sukanya Mia, begitu cepat pencapaian Farah sekarang ini dengan mengekalkan momentum blog secara konsisten.



Laporan sebelum ini di SINI.

Tahniah ya Farah... bukan senang nak dapat ranking yang macam ini. Usaha keras telah membuahkan hasil. Syukur dapat mendidik Farah dengan jayanya.

sedang mencari protege lelaki untuk tahun depan....

38 comments:

  1. tahniah buat kak mia dan kak farah.. keep it up.. =D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thanks ya fizah.. memang gojes sangat ni...

      Delete
  3. yeay! alhamdulillah...berkat usaha dan bantuan kak mia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. leganya kak mia ni sally.... penantian yang sudah berakhir..

      Delete
  4. thank you kak mia for your guide dan tak pernah give up menanti progress ibu mengandung, ibu dalam pantang dan juga ibu beranak satu ni... it's not easy but finally tak sangka berjaya juga capai... but then it does not stop here... usaha perlu diteruskan... i love you kak and never regret get to know, jadi protege akak... i love you i love you my sister... ^_^... (over sudah)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya farah.... kak mia nampak bakat tu ada dalam diri farah. cuma keadaan farah masa tahun lepas tidak mengizinkan. walaupun agak lama menanti, kak mia yakin farah boleh buat. akhirnya, bulan ini farah dah berjaya laksanakannya.... love you too, farah.... keep up the good work... (^_^)

      Delete
    2. Haaa... congrats sis... and Mia as the amazing mentor :D

      Delete
  5. untung lah jadi protege ... bayar tak sifu ni ??.. cost berapa ni nak menuntut ilmu?
    ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sifu ini tidak berbayar. ajar free kat protege... sebab itu betul2 pilih protege yang boleh untuk dikembangkan...

      Delete
  6. wah dahsyatnyer..syabas mentor dan mentee.

    ReplyDelete
  7. TAHNIAH2 ..BOLEH DIJADIKAN SUMBER INSPIRASI DALAM BERBLOGGING NI

    jom join giveaway PANDORA
    http://ummijournal.blogspot.com/2014/03/giveaway-giveaway-giveawaypandora.html

    ReplyDelete
  8. Tahniah juga Kak Mia, berjaya sebagai mentor...
    Share ilmu yang ada...memang bertambah berkat ilmu tu (^^,)
    Thumbs up ~

    ReplyDelete
  9. Thumbs up to my adik Diva...tahniah jugak to Mialiana for coaching her....jumpa esok ye...

    ReplyDelete
  10. You are going to the mastery stage Mia... well done :D

    ReplyDelete
  11. Belajar dari guru yang bagus, sudah tentulah hasilnya juga bagus. Tahniah!

    ReplyDelete
  12. hasil yg sgt membanggakan.. tahniah farah..tahniah kak mia.. ^_^

    ReplyDelete
  13. Saya ingin menjadi salah seorang protege kak mia...boleh tak?

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...tahniah kepada kak mia dan farah... ^_^

    ReplyDelete
  15. wahh bestnya..tahniah.. teringin nk jadi mcm tu jgk.

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...tahniah2 buat mia n farah...;)

    ReplyDelete
  17. Congrates utk kak mia dan farah. Akhirnya dua2 ni sama cemerlang :)

    ReplyDelete
  18. tahniah buat kak farah the hot mommy hehehe

    ReplyDelete
  19. Like mentor like protege.. thniah for both of blogger otai ni.. =)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum Kak Mia...tahniah kepada Kak Mia dan protege Kak Mia...Farah...semoga kedua2nya terus berjaya dalam dunia blogger ini..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.